Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 1, 2012

...Selamat Bersara Teman Gosip a.k.a Ahli Mesyuarat Tingkap | Jamuan Perpisahan...

Salam Hari Khamis..

Hari ini ai nak buat n3 khas untuk Teman Gosip ai kat opis nih..
alaaa.. ingat tak kelik ai yang bagi pokok n pasu tu~
semalam dia last day keje.. dah nak bersara katanye..
dah penat keje katanye.. lepas bersara jer dia terus gi bercuti ke China n Taiwan..
huhuhuhu..bestkan..

So semalam Kampeni ade buat Jamuan perpisahan untuk dia..
Big Bos banjer makan lah kiranye..

Sallie.. My kelik yang di raikan..
Selamat Bersara Teman Gosip ku..
Moga ade peluang jumpa lagi..

Bergambar kenang kenangan dengan kelik ai..
nasib ai bawa kamera kemana sahaja..
so, dapat lah tangkap gambar kenang kenangan..

okeylah.. jom kenalan dengan opismate ai yang joint jamuan perpisahan nih..

Tukang Bayar.. muahahha
My big boss.. NG.. Big boss yang selalu saja carik gadoh ngan ai..
ade jer bende yang dia nak kondemkan ai.. Tapi dia baik sebenarnye.. cuma suka membebel macam ayah2.. hak hak hak..

Big boss no 2.. en Halim..
sangat lah teliti dalam keje dia.. kadang2 ai malu dengan diri sendirik bila tengok big boss ai nih buat keje.. hasil kejenye mesti cantek dan kemas.. hehe

Boss kecik ai..
yang banyak membantu ai masa proses beli rumah haitu..
 teman bergadoh jugak nih.. hak hak hak..

Boss di contract department..
Mr Loy.. tapi ai panggil dia Abang Loy.. entah cam ner leh melekat nama tuh pon tak tau.. 

Mr Tiong.. staff kampeni yang buat audit..

Miss Lee..
teman gosip jugak nih.. 2 orang nih je lah geng feremfuan kat opis.. 

Staff baru.. Azim..
QS exe.. Abang loy punye pembantu..

ini pon staff baru..
kesayangan NG nih.. mana2 NG pergi dia mesti ade.. hahaha
Driver NG.. merangkap opis boy jugak..

menu yg di oder boleh tahan banyak..
tapi tak sanggup plak nak amik gambar makanan2 tuh semua..
konfem nanti jadik modal NG nak kondemkan ai..
dia tuh bukan leh tengok ai sedang berbahagia..kah kah kah..
sudahnye.. takde gambar makanan yang sedap2 tu..

okeh lah..
Selamat bersara lah buat Sallie.. Moga dapat habiskan masa dengan xtvt yang best2!
Selamat pergi bercuti jugak yer~ tak dapat lah nak kirim FM..muahahaha
jaga diri baik2.. ade masa kita dating kat kedai mamak bawah opis k~

Moga jumpa lagi.. 

sekian.. n3 jamuan perpisahan..

p/s: lambatnye lah nak bersara.. nak pergi bercuti jugak neh! berangan lah kau!!


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

::NureeN:: said...

selamat bersara teman gossip zura hehhee
best la kat opis ada teman bergossip, nureen x der sbb semua staff laki, ada soang pompuan tp x ngam :P

Nens Collection said...

kite kalo bersara abes jauh g singapore..keh..keh..keh..lg afdhal g mekah kan?..hehe

selamat bersara buat sally,aku x pernah ade geng2 china..nk gosip dok reti..hehe

Eliss Mie said...

x kenal :p dia masuk selepas raa kot yer. ingat mr tiong nak berenti :p

Nens Collection said...

kite kalo bersara abes jauh g singapore..keh..keh..keh..lg afdhal g mekah kan?..hehe

selamat bersara buat sally,aku x pernah ade geng2 china..nk gosip dok reti..hehe

SYANI said...

Tak ramai ye staf opis tu.. Mesti korang rapat with each other kan..

maszmadi said...

lepas bersara terus bercuti.. bestnyer.....

Myra Jay said...

Bila kat opis mesti ada teman bergosip kan? :)

Zura-kena contohon 2nd bos Zura tu bab bekerja :)

oya said...

nk holiday kat ne

Sharidawati Shahrudin said...

tak pe, semoga lepas ni zura dpt teman gosip yg lagi happening.. hehehehehehe

Salmiza said...

wah..nyempat lg kenalkan kwn2 opis sis...hehe..

tak sabar nk tggu saat pencen kan..main ngan cucu..hihi verangan!

Cho Zila said...

ha.. ha.. dah kurang gossip nampaknyer lepaihni...
makan ngan big boss tak berapa kenyangkan... tapi balun gak ler...

ct rahani said...

kurang sorang ahli gosip ye zura.. x pe leh jupe lg bila free kan..

TeacherAzimah said...

Cayalar you zura blh kerjasama dgn org2 mata sepet nih hehe.... Haaaaa kita tau ni mesti sbb mata zura pun mcm diorang ;-)

Marya Yusof said...

Zura,

Sangat kagum dgn Zura sebab bertahan bekerja dgn org yg bukan sebangsa & seagama dgn kita! Walau bagaimanapun negara kita, masih kekal harmoni kan :)

Buktinya, Zura bekerja dibawah kompani 1Msia! W/pun xdok India kira oklah tu kan..kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...