Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 7, 2012

...WW | Betol2 Perlukannya...

Salam Hari Rabu..

perlukan 1 masa yang berkualiti..

sekian.. WW

P/s: siapa yang perlukan percutian jugak angkat tangan!! tulis kat komen.. keh keh keh

Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

Nens Collection said...

nk g tioman lama sgt naik bot..aku mb ditinggalkan shahrul lg..sbb bulan 11 @ 12 die kene g tioman lg..cuci BSN sana..jeles!..tp tahun depan ade skali lg..jom join nk?..ammar mb dh besar dan boleh sesuaikan diri..hehe

Nafira usof said...

bulan 11 & 12 dop bahaya ke gi pulau weh!!
bukan ke ombak besar skrg nih.. dengan banjir lagi sana~ bahay tu~

Zura said...

klau boleh xnk keje langsung..nk g bercuti jelajah dunia..hehe

SYANI said...

Bestnya dapat bercuti.. Tapi time hujan2 ni mana la tempat yang best nak pegi ek??

ct rahani said...

sama la kiter.. nk cuti2 jugak tp buat masa skrg cuti terpaksa dibekukan.. duit byk nak guna utk rumah.. huhu..

ct cheery said...

g bangkok jom...nak shopping teddy bear yg besor dan murah...huhu

Cho Zila said...

nak jugak..nak jugak... nak gi mana yerk... teringin pergi tanah tinggi... nak sejuk2...

Myra Jay said...

Pergilah bercuti di CH, nyaman sejuk dan selesa ;D

Kancilbiru said...

betul kata MJ..g CH...sejuk2 dan selesa... best! akak baru je balik hehee

Sharidawati Shahrudin said...

try pergi Port Dickson jika tak mahu drive jauh jauh....jika larat drive lebih jauh, boleh consider cherating :)

susah sangat nak decide sha cadangkan pegi lah langkawi zura !!!

Papa Mifz said...

yup percutian sgt wajib...setuju...:)

inazamri said...

akak smggu cuti nx wk.Tatau nak ke mana coz spoil betul bila asben lak takleh cuti.Tensen mak tau!

Atia Adina said...

time2 hujan ni g cameron best...sejuk sangat....

Aishah Jahirah said...

kna kmpul wit nk bercuti....tp dah penat keje mmg ptt reward diri dgn pegi bercuti...bukan tiap2 ari pun kan...:)

Delimasari said...

jom g LEEGOLAND

aimaniman said...

dofollow sini

yupp betul.. akak angkat tangan tinggi2.. perlukan rehat yg betul2 berkualiti bersama keluarga selepas setahun berhempas pulas jadi pekerja yg terbaik.. issh ye ke??

Fieza79 said...

Btul2..bl dh kja je kna la rehat bercuti2 mlysia...uhh syurgaa...blh plan sri skrg dh zura..smpena cuti sekolah ni hehe

Hanih Borhan said...

salam,

oh,kalau bley,tiap2 hari pun nak pi b'cuti,hahaha...

mamalieyna said...

yes i'm too... huhu~

tapi cuti tahun dh habis..kena tunggu stok cuti tahun depan laa nmpk gaya..hu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...