Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 27, 2012

...Pemenang Teka & Menang FM Cameron Highland 1...

Salam Hari Selesa..

seperti yang dijanjikan.. Pagi nih ai nak umumkan Nama Pemenang untuk Teka Teki semalam.. 

Jawapan kepada teka teki semalam adalah..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


3 KALI TIMBANG!

Jom kita tengok.. sapa yang paling laju meneka dengan tepat..

Tahniah buat Mamyharraz!!
sebab jadik peneka paling tepat dan cepat~

ade lagi 2 3 orang yang menjawab dengan TEPAT.. cuma tak CEPAT jer..
korang memang terer kalo bab2 meneka kan!!
ai jer yang selalu fail kalo bab meneka nih.. hahahaha
terima kasih sebab sudi joint GA simple ai nih~

takpe.. jangan putus asa.. ada lagi FM yang akan di let go tau!!
semuanye untuk anda!!
nantikan n3 let go FM lagi dalam masa terdekat..

kepada Mumyharraz.. emailkan Nama, alamat dan nombor henpon anda ke azuranafira@gmail.com

sekian.. n3 umumkan nama pemenang



Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

12 comments:

mamyharraz said...

yeay!
ok nnt sy email add.
tq tau :)

Nafira usof said...

mamyharraz..
hehehe.. okey~

Eliss Mie said...

3 ker? ingat 2 :p keh keh keh.. seb baik ai dah ada..kalau tak ai meroyan..hahahaha

Marya Yusof said...

As salam wbt Zura,

Tahniah mamyharraz! Seronoknye menang GA :))

Marya Yusof said...
This comment has been removed by the author.
Ibu Amani said...

huhu...takde rezeki ai kali ni...tahniah kepada pemenang..nasib baik dah ada fm dari cameron....kalau x nangis...hehe

Norzie hany said...

Salah tekaan akak hehehe.Tahniah kepada pemenang.

TeacherAzimah said...

tahniah kpd pemenang :D

Nens Collection said...

tahniah2!..hehe
aku teka 3 jgak kan..hehe
tp lambat jek..hehe

iela said...

tahniah ..ingat jadi yang last sebab antar lambat ..hihihi...

Zura Zue said...

ala terskip entry smlm..

maszmadi said...

laaaaa salah ker.. huhu, wat GA lagi la kak ra, nak menang jugak.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...