Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 29, 2012

...Pemenang Teka Dan Menang FM Cameron Highland 2...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Selamat Hari Khamis semua..

Okeh.. seperti yang di janjikan.. 
pagi ni nak umumkan Pemenang Teka-teki semalam..

Jawapan untuk Teka-teki semalam adalah..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
RM 30.00!

jom tengok siapa yang berjaya meneka dengan CEPAT dan TEPAT!

Tahniah kepada Afasz..
Peneka paling CEPAT dan Tepat!


pada yang tak berjaya.. jangan putus asa k! ade lagi FM untuk di let go~
dalam masa terdekat jer.. sebab nak letgo cepat2 and pos sekali harung..

Terima Kasih Buat Semua yang sudi joint GA ai yang simple nih.. sangat hargai dengan sokongan korang.. lebiu all..muahsx!

Kepada Afasz, sila emailkan Nama, Alamat dan nombor tepon ke azuranafira@gmail.com

sekian.. n3 umum pemenang FM ke 2


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

11 comments:

Eliss Mie said...

hahaha. RM5 beza. memang harga mcm tu ker? ke dpt diskaun?

mamyharraz said...

tahniah kepada pemenang :D

Nafira usof said...

Eliss Mie..
Harga asal patung stoberi tuh RM18 sebijik.. tapi amik 2 bijik dapat diskaun.. jadik rm30 hengget!

ct cheery said...

aloh..cheery pun teka 30 jugak tapi lambat aje..huhu..frust!!!!

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Tahniah! Gila tepat! Thanks ye Zura sudi join GA Marya... :)))

Norzie hany said...

Tahniah kpd pemenang.

Afasz said...

tq.. sy la afasz

Atia Adina said...

kak ad tak beli sebijik pun bantal...tak tau harga....yang akak tau...kecik rm10...besar sikit rm15....besar lagi rm20

Masya said...

TAK SEMPAT TEKA.. TAHNIAH BUAT PEMENANG...

Myra Jay said...

Tahniah Fasz ;)

zh-ena said...

tahniah yg mng

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...