Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, November 19, 2012

...XTVT Malam Dan Pagi | CH...

Salam Hari Isnin..
moga ceria2 semua k~

pagi2 tadi ai dah mandi ujan ngan my hubby.. keh keh keh..
sejuk wohhh!! kalo balik keje mandi ujan okeh lagi.. muehehe

okeh.. hari nih nak sambung n3 cuti2 Cameron Highland..
masa balik dari pasar malam Brinchang.. Delisha dah lena atas dukung papa dia..
walaupon kami jalan kaki jer.. tapi suhu sejuk petang tu memang membuat kita rasa nak tido.. sampai2 kat bilik terus masing2 masuk lam selimut.. Delisha terus lena sampai pagi esoknye.. tapi 2 kali gak mamanye bancuh susu.. dia minum susu sambil pejam mata.. betapa syok nye tido kat CH..muahahaha..

XTVT malam KAMI tak banyak.. nak berjalan dah x boleh.. 1 sebab Delisha dah tido.. 2 sebab hujan.. so malam tu KAMI melepak dalam bilik sambil tengok TV jer..

tengah2 layan TV.. My Anis request nak makan megi.. 
so, masak air n rendam megi cup untuk My Anis.. Me n My Hubby makan mee goreng yang KAMI tapau kat pasar malam.. hehehe.. tetiba Hubby kata sedap kalo pekena nescafe panas! apalagi.. terus mintak My hubby pi beli kejap..muahaha..
Kuarlah 2 beranak gi beli air panas.. kekekeke

Bergambar depan hotel.. sempat lagi tuh!!
oohh.. nak tambah sikit info pasal hotel KAMI nih.. 
walaupon Hotel Bajet tapi Hotel Kami duduk nih ade astro ni WIFI free tau!
cuma line WIFI tak ok masa kami mula2 'cek in' dah malam baru OK..
terus leh ber FB malam tuh.. keh keh keh..
okeh sambung..

Kedai Makan nih dekat saja ngan hotel KAMI..
ade lagi 1 kedai mamak.. tapi tutup awal plak.. so My Hubby n anis gi oder air kat kedai nih je lah.. ingat leh pekena roti canai sekali kat kedai mamak tuh~ muehehehe..

see.. topi dah bertukar milik.. hahaha..
kemain lagi dorang berposing kan!! 
mama ngan adik kena tinggal kat bilik..huhuhuhu..

Harga makanan dan minuman pon lebih kurang jer ngan harga kat Shah Alam.. tapi malam tu dorang gi bungkus minuman panas jer.. makanan dah ade kat bilik..

suasana malam di CH~ sejukkk~

lepas dah santap mee goreng.. sama teh panas.. terus masing2 masuk lam selimut sambil layan tv.. dah bosan layan tv.. tido.. nikmatnye~ muahahaha..

pagi2 lagi semua kena bangun.. x yah kejut dorang nih.. Delisha lagi lah.. dari petang dia dah tido.. awal2 pagi dia bangun dan ajak mamanye sembang.. muahaha..

Muka orang belom mandi!! muahahaha..
tunggu Mama bersiap nak gi Sarapan pagi..
Mama always lambat.. muahahaha.. feremfuan~

Tokey Hotel.. kah kah kah..
kesejukan udara pagi di CH..

Sarapan pagi dengan nasi lemak!
cer tengok Delisha.. paling semangat makan okeh!!
nak makan suap sendirik.. tak mo mama dia suapkan.. haih~

My Anis dan nasi lemaknye..
muncung mulut.. sedap sangat kot tuh~
padahal ngah membebel dia nak makan roti canai.. tapi mamanye suh makan nasik lemak.. hak hak hak.. baru kenyang sket.. 

dah kenyang sarapan.. terus mandi2 n siap2 untuk ke destinasi seterusnye..
semua dah plan dah.. tinggal terjah jer.. keh keh keh..

okeh.. stop sini dulu.. kalo sempat up lagi satu n3.. kalo tak~ esok jer lah.. bz neh!! semua keje ai nak kena kaber... huhuhu..

byeee.. tata titi tutuuuuuuuu..

jumpe lagiiiii




Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

25 comments:

- G C - said...

wahhh.. bestnya jalan2..

maszmadi said...

hoho, main ujan di pagi hari yerk... mesti sejukkk macam kat CH yerk.. haha

Eliss Mie said...

best jugak hotel tu. bila nak sampai jugak ni..tidak tidakk..jeles :p

pizet said...

lapar plak tgk nasi lemak tu

ct cheery said...

romentiknyer main hujan ngan hubby ek..hehe

Papa Mifz said...

Kalau dah hujan kat CH pasti sejuk nyee cuaca,best kan ;-)

papa said...

Same same...

azi said...

paling syok malam2 kat ch...makan jagung manis rebus...

Izan Ishak said...

ini yg teringin nak pegi CH juga ni!

Cho Zila said...

kalau dah hujantu memang tak jalan kemana ler kot...
tapi puas dah kan dapat pergi pasar malamtu..
best gak hotel tu yerk..

Myra Jay said...

Mengimbau kembali kenangan di sana.. :)

Sporting tul Papa anis ngan Delisha ni ;D

MRS. K said...

best kan CH? pegi byk kali pon tak jemu.. klu jemu pon time jam kat atas tu huhuh

Daddy Ziyyad said...

hahahaha...sempoi topi suami!

malam2 kat CH mmg saya paling suka, nak nak kalau hujan..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. gumbiranya mereka (^___^) bila is nak leh pi ni... (^___^)

Atia Adina said...

ok gak hotel tu....siap ada bfast ke?

Nafira usof said...

kak ad..
eh..bekfes tuh kami gi makan sendiri kat kedai makan area hotel kami tuh~ hehehe

inazamri said...

akak tingin gak jln2 cameron ni coz dah masuk 3 thn tak kesana tapi anak2 lak tak suka..dorg kata asik tengok pokok2 je...tapi akak rasa nak pi gak la nnt kalau ada bajet lebih sikit.nak cari hotel bajet gak le..nak jalan2 tak perlu hotel mahal2 sgt pun coz just utk tido mlm jap je kan.

Fieza79 said...

mmg best gilerr...mula lah berangan nk naik CH lgi ni...

maszmadi said...

pssst : kak ra kata blog masz ada virus kan, dah cek tapi x jumpa, so yg kuar kat warning tu dari mane yerk kak ra?... huhu

LYAfrina said...

bestnyer dh smpai CH.. kalo ikut plan nk g bln 12 ni.. tp mcm x jd kot.. sbb musim hujan kan

mamalieyna said...

Jalan2 tmpt sejuk mmg best..aduuui teringinnyer... :-)

::NureeN:: said...

asyikkk.... CH tunggu kamiiiiiiii

Nens Collection said...

wahhh syokkknyerrrr..kene tekad dan gigih simpan duit neh..;)

Masya said...

Hujan di CH lagilah bertambah sejuknyakan.. rasanya mcm x lalu nak mandi.. kesejukkan jimatkan kat sane.. aircond dgn kipas x pyh ade pun xpe.. dah sejuk..

Zura said...

bile dh cuaca sejuk mmg rase nk tido je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...