Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, May 17, 2010

...Genting Highlans:Part 1...






waaahhh.. akhirnye plan kami berjalan lancar...
kami selamat menjejakkan kaki ke Genting Highland.. sonokkkk sangat..
kiranya pertama kali bagi ai dan my anis jejakkan kaki ke Genting...

KAMI yang menyertai XPDC ini..lalalaala


XPDC bermula seawal 8.30 pagi.. lepas kami bekfes nasi lemak.. trus gerak ke sana..
oleh kerana my hubby pernah naik ke sana.. so kami x ade masalah sgt nak carik stesen kereta kabel tu... signbord pon senang nak paham...


kami sampai kat stesen kereta kabel dalam pukul 10 ++.. yang best kat sini.. parking FREE.. cayalah... jimat.. kalo nak parking yang dalam bangunan tuh..kena lah datang awal..

oleh kerana kami sampai kat sini awal.. so kami sume x perlu berbaris panjang untuk tunggu giliran naik kereta kabel...
sekitar suasana di dalam kereta kabel.. agak takut jugak masa memula naik tu.. tapi bila dah lama jalan.. baru berani nak tangkap gambar...

My anis asik menepek jek kat dinding kete kabel tuh... sonok dia nengok pokok2 dari atas..

bila nampak jek bangunan2 tuh.. trus x sabar nak turun... time nih udara sudah mula sejuk.. tapi kami x pakai sweter pon sebab mmg nak rasa udara sejuk genting.. rugi lah kalo x hayati betol2 kan~

okeh.. stop sini dulu.. kang kalo ai tempek gambar sampai cecah lantai korang muntah hijo plak... baik ai sambung next n3..lalalalala

bersambung...

p/s: korang tahu jek lah..ai nih kaki bergambar.. ofcoz ler banyak gambar yg dah di ambil..muahahaha..

6 comments:

Kancilbiru said...

bestnya p genting....jeles makk..


Kancilbiru.com

Elyn said...

jeles la... kite dh berkurun tak pi sana!!!

Uda said...

uda pun sudah lama tak ke genting.. bes kan lepak citu..sejuk jer..

ellis suriyani said...

ishhh..jelesnye...kecik hati

chugie said...

wah.. g genting ek? sy dh lama x naik cable car.. kalau g sana mmg akan parking sampai atas pun.

ellis suriyani said...

ekk..apsal ellis x leh tglkan jejak eh...nanges kang...pape pon ellis dh klik weeave

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...