Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 25, 2010

...Kereta Kami Ke SPA...


haaaaa.... gittu!!! hebat sungguh~ tuan dia sekali pon x pernah gi SPA.. muahahahaha

tadaaaaaa... ni lah SPA yang mewah itu~ sesekali memanjakan kereta ku..hahahaha..
balik2 keje semalam hubby kata nak hantar kereta gi cuci.. dia dah x lalu lah tu nak cuci kereta dia... memang kotor tahap gaban lah kereta tuh.. hubby ai gi park lam lopak air yang berlumpur masa gi hospital klang hari tu...

kata hubby ai.. time nih lah berbaloi2 hantar car wash.. sebab kereta kotor...hahha.. bijak sungguh laki ai nih...

waaaahhhh... mandi buih darling ai nih~
dah lama hubby ai x basuh darling ai nih~ sampai kan bedak 3 inci..muahahaha

dah sental~ kasi bilas plak!!
baru nampak rupa kereta.. bersih lah sket kan~

last sekali~ gosok sampai kilat.. pastu vacum sampai bersih dalam kereta..
siap!!! pastu bayar RM8.. boleh laaaa... skali skala.. time kereta kotor tahap gaban~

sekian.. n3 cuci kereta

11 comments:

Sharinginfoz said...

basuh kereta, cian kat kete kan kalau lama tak basuh....

Entry Pompuan???

Kancilbiru said...

pas basuh tu mesti rasa macam bestnya....

|| NaFiRaa || said...

sharinginfoz..
haah.. buruk jek rupe kete kan~

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru~
haah.. kete rasa laju jek.. ringan agaknye..muahahaha

Mario said...

perghhh...untung dak2 basuh keta tu msk lam blog dia....kihkihkih...

|| NaFiRaa || said...

mario...
hahahaha.. sekali sekalo inteframe..muehehehe

chugie said...

murah je kan.. rm8.. nak basuh sendiri mmg aduhai.. bercinta.

Cam HB sy, keta die rajin lah anta pi cuci.. keta saya jugak yg di anak tirikan.. sebulan sekali baru cuci tau!

|| NaFiRaa || said...

chugie..
hahahaha... x aci kan~ x boleh jadik nih~ muahahaha

Nur Hawa Mohd Zin said...

best kete bersih..bangga jerk

ad said...

hahhaha...kejap jer bersihnya tu...musim ujan...jap lagi comot balik...hehehe...tap x per...itu luar...asalkan dalam kemas sudah...

Farah said...

eh macam pernah cuci kereta kat kedai ni jugakla..kat k selangor ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...