Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, May 12, 2010

...My Anis & Baby Ammar...


urrmmm... hari ni baru nak citer pasal balik kampung hari tu~ citer yang agak basi.. tapi tak pe.. sekadar ingatan untuk ai di masa akan datang~

balik kampung hari tuh kami x banyak berjalan.. sebab nye hubby ai dah bawak mak n ayah mertua ai ke rumah ai.. untuk bawa ayah mertua ai pergi berubat.. ayah mertua ai tuh macam dah terkena bende halus.. dia jadik cam separa waras dan kebudak2an..

dah banyak tempat dah pergi berubat.. tapi kejap jek ok..pastu datang balik~

okeh!! tinggal kisah ayah mertua ai... berbalik pada tajuk utama..hehehehe.. nak citer pasal

My Anis...

dengan adik baru dia...

Adik Ammar dia~

haih.. bila ai tengok My anis melayan adik Ammar dia tuh.. tersentuh plak hati ai nih... rasa macam dah besar jek anak dara ai tuh~

pandai plak dia menyambang ngan adik ammar dia tuh.. ntah dari mana dia belajar mengagah baby.. rasanye mesti dia tengok IBU dia mengagah Adik Mohammad dia...

Paling membuatkan hati ai nih tersentuh.. bila kami nak balik Shah Alam.. My anis menangis sebab ai x nak bawak Baby Ammar dia skali naik kereta... aduhaiiii.. kesian tengok dia kiss Baby Ammar masa nak balik...

masa ai bercerita ngan kawan ai... dia bagi ai satu ayat yang kena betol2 atas dahi ai.. ayat dia adalah....

" Abis tuh x reti2 nak bagi Anis tuh adik!!"

ayaaakkkkk... kena betol2 atas dahi ai~

soklan ai untuk u all semua..

patutkah ai bagi My anis tu adik???

muahahahahahahahahahhaha... takuttttttttttttt

sekian... n3 campur2


12 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cepatlah2 kasi anis adik..dah nak sangat dah tu..takkan nak tunggu ai 3 dulu!!hahahaha

|| NaFiRaa || said...

hahhahahaha... perasaan seram tuh masih bersisa lagi..muahahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

kene jugak soalan camtu time balik msia aritu..kui kui kui..tgh dlm usaha,tp xde2 pulak lagi..hihihi

|| NaFiRaa || said...

anis...
muahahahhaha... mari lah kita sama2 berusaha keras...muahahahha..apakah???

Uda said...

hehehe.. cepat bg adik kat anis.. kesian anis.. sowang2 jer.. nanti ada geng baru bes.. rejeki pun bertambah..

Atia Adina said...

sian anis...apa lah mama ni...cepatlah bg anis adik....

|| NaFiRaa || said...

Uda...
hehehehehe... sebenarnya mama anis nih masih takut lagi..ahhahahaha

|| NaFiRaa || said...

Atia Adina...
untie seram lagi nih Atia..muahahaha

AiZ said...

pandai anis posing.. ^___^



Ade sesuatu untuk awak disini
>> Cara cute tunjukkan mood anda pada pengunjung blog

|| NaFiRaa || said...

AiZ...
mewarisi bakat Mama dia tu~ muahahha

chugie said...

ahahah.. yep, betul tu zura.. 'x reti2 nak bagi anis adik ke???' huhuhuhu.. cepat2 tau!

|| NaFiRaa || said...

chugie...
hahahahaha.. serammm~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...