Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, May 15, 2010

...Selamat Hari Sabtu...


amboiiii.. korang senyum sampai ke telinga yek~ mentang2 ler x kerja hari sabtu yek.. tak pe lah.. selamat berhujung minggu ler.. ai kena kerja hari sabtu.. sampai pukul 1..

haih.. bila entah kampeni nih nak bagi cuti hari sabtu.. baru lah sonok sikit.. 2 hari cuti hujung minggu..kan kan..

x sabar nye nak tunggu esok.. kami 1 famili plan nak gi genting highland..lalalala
ade sape2 nak ikut??? cepat picit hidung!!! lalalalala
ai nih sebenarnye tak pernah jejak kan kaki ke genting highland tu~ kiranya first time nak naik nih!!

lepas ada anak.. nak pergi mana2 pon asik pikirkan pasal anak.. mana nak bancuh susu laaa.. mana nak angkut bakul susu laaa.. sekarang anak dah besar sikit.. baru barani nak jalan2.. tapi still sediakan makanan untuk dia lah..

air kotak milo untuk ganti susu dia dan sedikit roti..
harap2 plan esok akan buatkan kami semua happy~ aminnnnn...
doakan keselamatan kami pergi dan balik yer...

sekian.. n3 hari sabtu yang hening~

5 comments:

chugie said...

selamat hari sabtu jugak..
x g jenjalan ke..

|| NaFiRaa || said...

chugie.. esok baru plan nk nek genting.. hari ni rehat kat umah jek dulu..

ellis suriyani said...

wahh p genting..ellis nak ikot

Lia3003 said...

saya baru balik keje..bukan OT, kena keje..hua

Atia Adina said...

nk ikut...saya tak pernah gi gak...dulu masa 8 bulan ...adalah ibu bawa....tapi tak best...masa tu saya dlm perut...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...