Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, May 31, 2010

... Promote : Baju Biasa Bertukar Bling2!!...


haaaaaa.... sape kat sini suka pakai baju yang bling-bling.. jahit2 manik..jahit2 labuci~

sape dah bosan tgk baju lama??? tapi masih sayang lagi baju tu~~

sape ade plan nak gi dinner????? nak nampak menyerlah time dinner x???

sape raya tahun nih first time nak jumpa keluarga mertua????

haaaaa.. mai sini!!! nak citer nih!!

errkkkkk!!! muahahahhaha..
sebenarnye ai ngah pomot blog kawan ai nih!! sape2 yang ade masalah seperti di atas.. bulih ler try skodeng blog kawan ai nih.. dia wat part time jahit manik n labuci kat baju..
CANTEKKKK!!!

mintak izin copy pic yek wa~

ni hah antara hasil kerja tangan kawan ai nih.. kemassss sgt!! org tekun2 jek boleh jahit manik nih.. ai cam x nampak ade bakat kalo bab2 jahit2 manik nih~

tempahan untuk raya dah di buka k~ so.. pada sape nak nampak anggun di hari raya boleh lah tempah~

jahit manik untuk baju pengantin pon dia dapat tempahan.. maknanye mmg hasil kerja dia baik la tu kan...

kepada yang berminat nak tengok.. cuci mata.. n tempah barang sepasang dua.. boleh terjah blog dia k!!

http://washura.blogspot.com/

terjah jangan x terjah!!!

sekian..n3 pomot~ lalalaalala

p/s: ini n3 pomot blog kawan2.. mana lah tau dapat diskaun untuk tempahan ai nanti..muahahaaha

5 comments:

Kancilbiru said...

ha bagus ni...tlg kawan2 buat bisnes...nanti sat nk p terjah..

washura10 said...

hehehe..puan noor azura..time kasih atas pertolongan anda..hahaha..thanx2..

aainaa said...

thanks. wah! kawan yang baik.
cantik gile design die.
blink blink!

aNiS tHe BumbleBee said...

huiii...cantiknye laaa hai...ikut ati nk je pos baju kurung yg lama2 tu kasi bling2..

pak long said...

salam....
waa..memang jeliter la raya tahun ni kalau pakai baju cam tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...