Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 6, 2010

...iEzMieRaH SPECIAL GIVEAWAY...


Giveaway : iEzMieRaH SPECIAL GIVEAWAY

Oleh : CHUGIE

muehehehehe... terkejut x korang nampak Giveaway kat sini... lama dah x buat giveaway kat blog nih sejak ade blog special untuk giveaway n contest..

oleh kerana Giveaway nih di adakan oleh teman blog ai yang special.. so hari ni ai nak buat n3 khas untuk Giveaway yang chugie adakan... kira pomot skali lah nih~ muehehehehe

Giveaway ini di adakan sempena menyambut ulang tahun kelahiran puteri beliau yang pertama.. iaitu Nur Fatin Adlina pada 11.05.2010 nanti..

chugie.. mintak izin copy pic fatin yek..mueheehhe

Buat Fatin..
selamat menyambut hari lahir yang pertama..
semoga fatin di panjangkan umur.. di murahkan rezeki..
jadik anak yang solehah.. berjasa kepada semua..
dan berjaya dunia dan akhirat..
amin..

Giveaway ini ade 2 kategori.. ai memilih untuk joint kedua2 kategori yang ade..muaahahaha..

sape2 yang berminat untuk joint.. sila terjah blog Chugie k!!

http://iezmierah.blogspot.com/

Tarikh tutup : 22.05.2010



3 comments:

fairuz n nani said...

happy birthday untuk adik fatin jugak..=)
akak~
promote la blog sy same..haha

dbalkis said...

Terkezut I..hari tu dengar2 je..betul rupenye cik kak ni wat giveaway..nak gak le menetep tengok apa citenye. Thanks

chugie said...

aheheheh... time acih ye untie zura.. hehehe.. bestnye bila ade orang buat special entry tuk wish birthday fatin ni.. seronok sangat!

ok, lulus.. good luck k!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...