Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, May 8, 2010

...Pengumuman Pemenang Teka & Menang...


okeh~ seperti yang di janjikan.. hari ini ai nak umumkan pemenang teka dan menang ai nih!!! ramai jugak yang test kepandaian meneka.. sampaikan ai gelak sorang2 jek baca tekaan u all...

okehlah.. tak mo buang masa membebel panjang2.. memula kita tengok dulu nilai sebenar cek tersebut...

tadaaaaaa...

RM 167.29

mueheheehehehe... melihat keseluruhan tekaan u all.. tak ade sape pon yang boleh teka dengan tepat... so kita carik peneka nilai yang paling hampir dengan nilai sebenar cek ini..

setelah di senaraikan dan di periksa beberapa kali...
peneka yang meneka paling hampir dengan nilai sebenar adalah...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

PUTERAPESCADO

dengan bezaan nilai sebanyak RM 1.46

tahniah kepada pemenang!!!

kepada PuteraPescado.. sila email detail anda kepada saya dengan kadar segera untuk urusan penghantaran hadiah...hek hek hek ( padahal hadiah x pikir pon lagi.. Esok pi soping baru suh laki ai pening pikir nak beli ape..muahahaha)

detail yang di perlukan adalah:

nama penuh:
alamat:
no telefon :

sila email kan ke.. diariku_nafira@yahoo.com


terima kasih kepada semua yang sudi join teka dan menang ai nih.. InsyaAllah.. kalo ade rezeki ai buat lagi k~ sonok sebenarnye layan korang meneka nih! muahahaha

sekian.. pengumuman pemenang~
lalallala


9 comments:

chugie said...

aha.. dah de pemenangnye..

tahniah ye..

berbaloi2..

M a W a D D a H said...

akhirnya adah tak pandai teka..hehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

alaaaa..xsempat nk teka..nk sebut dah angka tu..hihihi

rutikeben said...

tahniah..heheh

Kancilbiru said...

dem..tekaan ku terbabas..tahniah pada pemenang

sop said...

tahniah kepada pemenang.. sebenarnya terlepas peraduan ini.. rugi2..

fairuz n nani said...

tahniah ye kepada pemenang..
kepada yg x berjaya (mcm sy) sila cube lg lain kali...hehe~
tunggu kak nafira wat kuiz lg..haha

Sharinginfoz said...

tahniah kepada pemenang..... nice contest anyway, maybe boleh juga buat nanti tapi belum cashout lagi...

Kenali Blogger: Mamai

puterapescado said...

tQ..tahniah kpd saya..
xsabar nk dpt hadiah :)

p/s: nnt saya emelkan...saya bz sabtu smapai ahd tngh hari..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...