Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 18, 2010

...Genting Higlands Part 2 : Layan Gambar...

okeh! nih muka2 yang naik genting.. macam2 reaksi muka ade..heheheehe...
sambung citer sambil layan gambar..lalalaalala

oleh kerana kami x masuk theme park.. so kami jalan2 carik pasal jek kat sana.. kalo ikut kan hati bapak n mak... nak jek masuk theme park tuh.. tapi bila jeling2 carik orang yang nak tolong jaga my anis time ma n pa dia berjimba2 main menan... akhirnye.. x jadik..

mana ai nak letak my anis kan... so.. kami pon buat keputusan x masuk.. akhir nye kami berjumpa keretapi merah yang bawa org malas jalan cam kami nih pusing2 1 Genting tuh... tiket.. sorang rm 5.. My anis free...


berbaloi2... dia bawak pusing 1 genting tuh... kalo nak jalan kaki mmg x sampai ler... baik naik bendealah nih... sonok... sejukkkk jek...

masa nek keretapi merah tuh.. kami dah carik dah mana ade taman bunga yang boleh lepak2... turun jek dari keretapi.. kami jalan kaki gi taman.. nasib baik dekat..hehehe..femalas!

sempat posing masa on the way gi taman tuh... masing2 kaki posing~ layankan ajer laaa...

cantik kan gambar tuh.. feeling2 ade kat luar negara gittuh! muahahahaha
kat taman tuh lah kami amik peluang untuk santap... bawak roti~ air milo~ air masak dan kacang gajus~ perghh layannnnnn...

kat taman tuh memang terasa sangat udara sejuk genting tuh... seronok melayan my anis kat taman tuh~

sempat gak mengeliat dalam hotel.. masa nih kami ngah menggelupor carik toilet.. nak terkucil masing2... mueheheehhe

waahhhh... last pose kat genting... sebelom naik kereta kabel untuk turun...

dalam kereta kabel masa turun dari genting... kami bertiga jek dalam bendealah tuh... apelagi.. posing ler...

masa turun ai rasa lagi takut dari masa nak naik... tak tahu nape.. huuhuhu.. gerun jek...

okeh lah... akhir kata dari anis... cute x anis???

muahahahahaha... sonok gi genting!!! pas nih anis nak ajak mama n papa gi cameron highlands plak!!!

sekian... n3 pi genting~




1 comment:

chugie said...

dah ade anak ni, nak masuk genting main2 bersuka ria mmemang payah kan? melainkan ada org nak menjaganye..

but, still bleh menikmati kesejukan kat genting bersama insan2 yang di sayangi..

bestnye lah tengok pic2 tu ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...