Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, June 21, 2010

...BZ Beeee....



fuhhhh... baru leh update blog u!! banyak betol kerja menunggu~ mentang2 ai cuti panjang..elokkkk jek dia berbaris panjang kat meja ai.. x cukup kaki tangan lah ai nak menyiapkan segalanye!!



nak kuar lunch pon x sempat... pukul 1.45 baru ai curik2 turun makan.. muehehe.. nasib baik bos dah keluar.. sempat ar baca paper jap kat kedai mamak tuh sambil tunggu oder..

ingat nak share citer pasal pi johor ujung minggu hari tuh.. tapi lupa plak nak bawak kamera.. semua gambar belom di transfer ke laptop lagi..

masuk opis pagi tadi pon lambat.. memang malas sgt nak bangun.. badan rasa penat giler.. tapi dapat jugak melawan hasutan setan tuh..muahahaha..

next n3 lah baru share ngan u all pasal gi johor.. nak pi merayap kat blog u all jap.. lalalalla

sekian..n3 org BZ..lalallala

p.s: tahniah buat negeri terengganu yang berjaya menjadi juara kutipan pingat di SUKMA Melaka..u all kat terengganu dapat cuti ahad nih kan~ untung laaaaa...

p.s.s: korang bz x hari ni??

4 comments:

chugie said...

amboi.. bz yg amat nampak nye awak ye.. xpe2.. pelan2 update k!

ad said...

hari ni hari isnin...mood bz lum menjelma

aNiS tHe BumbleBee said...

hihi...cian....balik karang,rehat betul2.

mahira oya said...

bz ek hari ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...