Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, June 7, 2010

...Terima Kasih Semua....

special n3 untuk korang okey~
terima kasih atas ucapan dan doa kalian.. hanya Allah sahaja yang mampu membalas doa2 u all semua...

terima kasih jugak pada mereka2 yang tinggalkan ucapan dan doa mereka di shout box ai.. tak dapat plak nak copy.. terima kasih semua..

korang semua memang best.. x rugi ai aktif berbloging nih.. sebab ai dapat ramai kawan sini.. sayang korang semua..muashhxx!!

ucapan-ucapan dari mereka...
Farah said...

happy anniversarry to both of you!! Delete

Blogger pak long said...

salam..
memang nampak appy abis...caya la..
tak nak tambah pelaburan ker..?Delete

Blogger nAzmiN said...

happy anniversary meyhhh!
wwwaaaaaaa....4 taun daaaDelete

Blogger anis winchester said...

Selamat ulangtahun!
May Allah bless you.
;)Delete

Blogger fairuz n nani said...

sis, dah lame gile sy nak komen kt blog sis ni..tp asyik susah jek sbb line bb kat kmpung ni lembab mcm siput..
tp demi nak wish ni sy sanggup berusaha gigih..haha~
"happy anniversary yg ke 4"..
semoga berbahagia sentiasa...=)Delete

Blogger Atia Adina said...

happy anniversary..Delete

Blogger Elyn said...

happy anniversary nafira!!!! wah udah 4 thn ye!!Delete

Blogger Fieza79 said...

hepy anniversary nafira!
moga selalu bbhagia..Delete

Blogger QasehAiris said...

salam. Happy Wedding Anniversary...wah! romantiknyee...anniversary akak same date ngan birthday sy...hihi

Blogger aNiS tHe BumbleBee said...

oh...syahdunyaaaa....selamat menyambut ulangtahun perkahwinan....selamat berbahagia hingga ke hujung nyawa...Delete

Blogger tiefazatie said...

wah..bestnye..moga bahagia selama-lamanya ye kak..=)

June 5, 2010 8:38 PM

Delete
Blogger pak long said...

salam...
amboi menyingkap memori syahdu..klasssssss ko nafiraa..
daku ucapkan moga ko n suami serta anak comey ko berbahagia...appy selaluDelete

Blogger Atia Adina said...

hepi anniversary auntie...saya doakan falily auntie bahagia ke akhir hayat....amin....tahniahhhh...4 tahun sudah...

Blogger Bert said...

selamat pengantin lama..eheh silap, hepi aniberseri,patut la muke berseri...

Blogger chugie said...

ala.. sy lambat nk wish lah..

sorry puan umah aka kawan blogger ku...

kat sini saya nak wish
selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 4..wah, lama tu kan?
semoga bahagia ke akhir hayat ye..

sekian... ucapan terima kasih utk semua..

6 comments:

chugie said...

yep, doa kawan2 boleh buat kita gembira kan?

|| NaFiRaa || said...

chugie...
betol sangat2.. terharu pon ade..:)

Fieza79 said...

ehh fieza pon terlist ke..
mmg tak rugi berblogging ni dpt ramai kwn2...best sgt2!

komen kwn2 leh wt kita hepy tau..tu yg pasti..!

|| NaFiRaa || said...

fieza79..
mesti lah masuk dalam list.. awak pon kawan kita jugak kan!..hehehe.. tq for the wish..:)

Atia Adina said...

sama2 kasih

fairuz n nani said...

u r almost welome sis..~=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...