Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 4, 2010

... Terkenang~ Rindu~...



pagi ini ai adalah lambat masuk opis.. pukul 9.25 pagi baru sampai opis.. jalan jam kat shah alam.. maybe sebab hujan pagi tadi lebat sangat kot...

sambil2 layan jam tu ai pon layan lah radio Hot fm.. suka layan 3 org tuh kecoh kan konti hot fm..
dalam pukul 9++ dorang bukak segmen yang 3 lagu ikut tema setiap hari.. skali hari nih tema dia nasyid...


uitm dungun

lama betol tak layan lagu nasyid.. Tetiba ai teringatkan zaman2 masa masa duk hostel UITM dungun dulu.. ade 1 kawan ai tu dia suka sangat pasang lagu nasyid.. sesuai sgt dengan org nye yang lemah lembut gemalai tuh.. percakapan dia lembut jek...

ai ngan kawan ai yang kepala weng2 nih... slalu akan carik ketenagan kat bilik dia..muahahaha... setiap kali rasa tertekan ngan assignment ke program x leh running ke.. ai ngan kawan ai si wawa tu akan carik ketenangan kat bilik dia..muahahahah.. boleh??

nasib baik lah kawan ai tuh mmg baik hati.. sebab sudi melayan kami2 yang kepala weng2 nih setiap kali kami masuk bilik dia.. Terima Kasih asma sebab bilik kamu memang selalu beri kak raa ketenangan.. sebab tu kak raa selalu melepak bilik awak dulu...hehehehe
rindukan~


pillow talk..

lagi satu yang ai rindukan pagi nih... time bergosip lam kain selimut ngan senior ai ELISSMIE.. kami berdua nak bergosip..tapi senior bilik ai ngah study.. so, untuk elakkan bising..padahal bising jugak..muahahaha...kami berdua masuk lam selimut pastu gosing~ muahahahaha..
kak eliss ingat lagi ke????hahahaha

last skali... ai rindukan pantai teluk gadung yang boleh dinikmati keindahan nye dari Hall level 2 kolej perhentian A... huhuhuhu.. rindunye saat2 itu..hehehe.. gittu.. pagi yang sejuk nih sonok berangan..muahahahha..

sudah! sudah!! pergi buat kerja!!!

sekian.. n3 orang berangan..

9 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

wah, nafira uitm dungun gak ke??eeyyy..sama laa kiteee..tahun bile?

|| NaFiRaa || said...

anis..
tahun 2001 sampai 2004.. diploma kat sana.. u duk kolej mana???

chugie said...

owh.. rindu kenangan lame ye..

same lah kite, rindu gak kat kawan2 se'U' tapi semua dah dok mane2 ntah..

washura10 said...

huhuhu..ko ni..trus aku pn rindu gak..mkn kepok or n.grg ma ptg2 kt hall tuh..ptg blk kelas adlh waktu yg plg heaven skali..bli mknn utk meneronokkan aktiviti wat ketupat..kehkehkehkeh..aaarrrggghhh..rindu gak....

mahira oya said...

mmg rindu kan memori ngn kengkawan lg..

ad said...

punya lah nak bergosip...sanggup duk dalam selimut tu...ish ish ish

aNiS tHe BumbleBee said...

ooo..hah! mesti pernah terserempak kt pekan dungun dulu2.tihihi...i duduk kolej ape tah yg baru tu,tp kejap aje.then duduk kt taman sri tanjung.sbb dorang tak kasi student degree duduk kolej.gile kejam pihak uitm dungun.tp,selalu gak kayuh basikal masuk dlm,beli sambal tempe kt kantin kolej.tihihi..

aNiS tHe BumbleBee said...

eh,menjawab soklan..i tahun 2003-2005..hihi..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku kah yang bergosip dalam selimut tu?hehehehe.kak ilah pun dah ada anak sorang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...