Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 22, 2010

...Majlis Tamat Latihan LK II Maritim : Part 1...


fuh~ masa sangat mencemburui ai sekarang nih.. macam2 nak share ngan u all kat sini. tapi ai betol2 x sempat nak curik masa untuk wat n3.. ngah bz siapkan tender dokumen..esok nak hantar.. kelam kelibut jadik nye..

Tapi ai gagahkan jugak untuk buat n3 nih..padahal ngah mengulat..muehehehe.. rajin kan ai..hehehe..dah2.. x yah melalut panjang.. sambung citer sebenar..


minggu lepas ai amik cuti 2 hari.. jumaat dan sabtu..ye ye ai keje sabtu huhuhu.. pastu sambung ngan ahad.. ai bukan pergi pulau okeh.. pergi hujung malaysia k~ muka berlagak!.. muahahaha.. okeh2.. pergi Pengkalan TLDM Tanjung Pengelih, Johor.. fuhhhh..jauh yang amat rasanye.. krem vontot ai!

semata2 nak jugak menghadirkan diri di Majlis Tamat Latihan LK II Maritim adik lelaki ai.. bulan 1 ari tu dia start latihan kat sana..

ni haaaaa adik lelaki ai.. ni gambar dia memula daftarkan diri kat latihan tu.. time nih gumuk lagi... nanti ai tunjuk pic dia lepas latihan ek.. kurus~ nampak sgt kaw2 kena 'reging' kat sini..

sampai2 jek..kami pon berlari2 anak ke padang kawad.. sebenarnya kami sampai agak lambat kat sana.. tapi sempat jugak tengok dorang kawad..

ramai jugak pelatih kali ni kan~ yang seragam serba putih tuh.. pelatih utk TLDM aka NAVI.. yang pakai baju putih seluar hitam tuh untuk pelatih MARITIM.. so adik ai pakai seragam untuk MARITIM..

sekodeng punye skodeng.. dapat jugak lah mengesan kedudukan adik ai.. kalo tengok skali lalu memang x kenal u!! semua sekulit jeeee... gelap semua..muehehehe.. konfem ari2 kena jemur... seb baik adik ai tuh memang gelap.. so x terasa sangatlah kegelapan dia..muahahaha..oh lupa.. adik ai yang bertanda kuning tu.. nampak x????

Pentas utama.. bukan tempat duduk ai..muehehehe.. sudah tentu lah tetamu2 VIP jek.. ai nih VVIP.. boleh duduk mana2 jek.. nak gerak sana sini pon x pe.. sesape yang duduk kat pentas utama tu dah tentu kena duduk kat situ jekk.. keras vontot u!!! baik jadik VVIP kan~ muahahaha


Tetamu VVIP.. amacam??? cun x?? panas wooooo.. berkerut2 muka masing2.. tak pe.. janji leh posing.. adesss laaa.. dah cecah lantai dah??? okeh2.. kita wat banyak part k..hehehehe.. kang ai tulis panjang2 korang muntah hijo plak nak abeskan.. okeh..stop dulu.. sambung next n3..

Bersambung..... lalalalaalla

p/s: semua gambar dari kamera baru..lalalalala.. cantek jugak kan~

p/s/s: gambar adik ai lepas latihan ai upload next n3 k~ lalalalala

9 comments:

Kancilbiru said...

amboiii rasmi kamera baru la nampaknya..hehehe

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru..
haah..hahahahaha.. pandai jek hang nih teka~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lelaki tak per gelap, br macho :P

|| NaFiRaa || said...

elissmie..
tu laaa.. tapi ni bukan gelap.. tapi cam nak legam dh nih.. sian adik ku..

chugie said...

amboi.. ke johor ade urusan rasmi rupenye ye.. tahniah tuk adik awk yg dah tamat latihan tu!

|| NaFiRaa || said...

chugie..
haah.. ade majlis rasmi.. thanks chugie..:)

aNiS tHe BumbleBee said...

hihihi! bestnye pegi jenjalan johor..isk,jeles u ade camera baru...uwaaa! nak jugak....!

Ferul Azwan said...

macam kenall hahah

Ferul Azwan said...

macam kenall hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...