Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, June 28, 2010

...Hantu Durian...


sabtu hari tu kami gi pasar malam.. slalunye pon gi pasar malam jugak.. tapi kali nih ade orang mengidam nak makan durian... oh no no no!! bukan ai yang mengidam itu..muehehhe.. tapi hubby ai yang tecinta tu haaa...

Hubby ai baru baik demam.. tu yang mulut nak makan macam2 tuh..okeh lahhh... untuk memenuhi permintaan hubby tercinta.. kami pon gi lah pilih2 durian..

dapatlah yang 2 biji rm10.. tapiiii... 1 biji makan 3 orang pon boleh.. isi dia tebal dan manis...
memang x menyesal beli.. banyak ulas jugak dapat dalam 1 biji durian tuh...
amacam??? terliur x??? muahahaha

okeh... ni lah muka orang mengidam nak makan durian tuh...

TAPI!!!!!

hantu durian lah yang paling banyak makan durian..muahahahaha...
org yang mengidam makan x banyak mana.. tapi yang hantu durian plak belasah sampai licin kulit durian... tengok lah~ anak ai pon mewarisi perangai mama dia.. jadik hantu durian..

pastu nak tido malam.. tinggal pakai pempes jek sebab panas.. pastu bukak kipas cam helikopter lajunye...muahahaha.. time makan x hengat.. time nak tido..masing2 bugil~muahahaha.. ai x~ lalalala

sekian.. n2 makan durian..yum yum~

23 comments:

Kancilbiru said...

nak durian....eee haritu balik kpg tak puas makan tau...anis sampai stim mata...sedap sgt..hehe

rutikeben said...

musim durian ke skarang?

chugie said...

ya allah, sedapnye tengok durian tu!

ai na said...

benci durian!!
x penah suke durian.. wek =P

a'ai

ai na said...
This comment has been removed by the author.
Fieza79 said...

wahh sedap nya duyan...fieza pon antu duyan...pantang nmpk mesti nak beli sbiji dua...

Zura said...

nk kurang kan panas letak air kat kulit durian bhgn tmpat buah tue then minumlah...:)

Sharinginfoz said...

durian memang sodap siapa tak suka angkat tangan....

Suku Akhir Piala Dunia

Drama Mama said...

hahaha...sodap kan! ur daughter makan sampai tertutup2 mata..nikmat tul eh. memang tgh menggila durian skang nih. tapi my son panggil duyan tu tajam. so dia cakap "irfan makan tajam!". hahahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

aNiS tHe BumbleBee said...

arrghhh!!! sedapnyaaaa!!!nak balik!nak balik!nak balik!! huwaaaa!!!

fairuz n nani said...

sedapnye durian..ngeee~
pos la ke kelantan ni ckit..hehe

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
sonoknye balik kg.. kalo ai balik kg pon..kena beli jugak durian..

nampak x..betapa hantu durian nye anak ai..

|| NaFiRaa || said...

rutikeben...
haah lah kot.. tapi kalo kat shah alam nih manjang jek ade durian kat pasar malam.. x yah tunggu musim durian~

|| NaFiRaa || said...

chugie...
sedap kan~ yum yum

|| NaFiRaa || said...

ai na...
hahahaha.. rugi rugi..rugi besar tuh!!!

|| NaFiRaa || said...

fieza79...
haaaaa... durian best kan!!! sape x suka durian memang rugi kan~

|| NaFiRaa || said...

zura..
hehehe.. x hengat pon nak minum air tuh.. hengat makan jek..kikiki

|| NaFiRaa || said...

sharinginfoz...
sodapkan!!

|| NaFiRaa || said...

drama mama...
hehehehe.. hantu durian makan durian..muahahaha.. Tajam??? sape yang ajar dia tu?? hahahahaha... comel jek!! buah tajam~ hahahaha

|| NaFiRaa || said...

anis...
lalallala.. sedap hingga menjilat kulit durian..larikkkkkkk

|| NaFiRaa || said...

fairuz n nani...
aise men~~ licin dah kami belasah.. kulit pon dah x de... kelantan bukan lagi banyak durian ke??? yum yum..

mahira oya said...

dapnye durian..NGAP!

|| NaFiRaa || said...

mahira oya...
dapppp sgt~ muehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...