Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, June 2, 2010

...Urrmm..Nak Minta Cadangan sket Laa...

Wahhhh.. semangat tol korang kerja kan.. ai x mud lah nak kerje.. hehehehe.. apa rahsia korang ek?? slalu berazam nak jadik pekerja contoh.. tapi!! memanjang malas...muahahahha..


korang~ 19.06.2010 ni adik lelaki ai yang joint maritim dah nak tamat latihan dah.. pada yang x tahu citer nih.. sila lah baca kat SINI...


adik lelaki ai..

ai ingat nak joint konvokesyen dia.. maklumlah.. masa hantar dia masuk latihan ai x dapat ikut.. kekangan kerja.. cececece.. kerja lah sangat~ tapi yang pasti x dapat ikut hantar dia masuk latihan kat tg pengelih tu~ kat Pengkalan TLDM..

oleh kerana ai 1 famili ikut.. dan adik ai yg baru pas pantang x ikut.. so ai kenalah prepare sume bende.. kereta kena sewa yang besar sket.. wira biru ai yang tercinta tuh x muat nak isi semua orang.. so dah wat keputusan nak sewa Avanza..


pak cik ai yang belah kiri..

yang menjadi masalah sket skrang nih... tempat tinggal.. sedara ai ade kat johor tuh.. tapi mengikut kata Ma ai.. 2 jam plak dr umah pak cik ai nak ke tg pengelih tuh.. urrrmmm... jauh jugak tuh.. Ma ai cakap.. nak try2 sewa hotel bujet kat sana.. masalah nye.. ai bukan tau bandar yang paling dekat dengan tg pengelih tuh...

oleh kerana u all semua teman tersayang ai.. apakata korang tolong pening skali bersama2 ai...muahahahaahha... tolong lah bagitau bandar yang paling dekat dengan tg pengelih tu.. untuk memudahkan ai carik hotel bajet kat sana..

haaaaaaa... ape lagi.. sila lah pening skali..mueheehehhe.. kepada u all yang asal dari johor.. atau tinggal di johor sekarang nih.. tolong lah bantu ai yek.. kalo dapat nama hotel bajet skali lagi cantek!!! kikikiki.. pleazzzzzzzzz..

sekian... n3 mintak bantuan...

p/s: tolong ai.. bantu ai...

p/s/s: bandar ape yang paling dekat dengan tanjung pengelih???

p/s/s/s: kalo ade nama hotel bajet, no tepon skali pon cantek jugak.. hehehe.. demand!! lalalala

5 comments:

dbalkis said...

nafiraa..nak tau satu rahsia jejak kasih tak? I pernah dok ctu..b4 abah i retire die keje sana..about 12 years ago..gile lame kan? tak tau la dah jadi apa area tu but i love that area. virgin dan masih tak tercemar.lautnya best (12 tahun dulu) now i tak tau..Kalau u g sana nati bile2 nampak apartment betul2 dekat dengan 2nd guard house "blog G" tu la umh i dulu...best teringat zaman tu..

Tapi tempat ni memangle sangat hujung dunia...pekan cowboy je(again 12 years ago)..rasanya pekan paling dekat namanya Sungai Rengit kot..n Pengerang. mungkin ada bajet hotel area tu..paling tidak dekat2 Desaru la kot..tu pun agak jauh.dalam sejam kot naik keta..nanti cite lagi eh and post banyak gamba kat sana..I pernah jatuh longkang turun bukit naik basikal dekat area ofis abah i.. and u turn kereta kat jetty sangat takut masuk laut sebab tak de penghadang kat jetty tu.mungkin skarang dah ada.huhu..sangat teringat zaman dok kat sana..best pancing ikan pun besar2 kat jetty tldm tu..gud luck to ur brother..

Sharinginfoz said...

hmmmm tak biasa sangat tak apalah tolong tengok aja ya, i am sorry

aNiS tHe BumbleBee said...

alamak...kt johor..sori sgt,xtau..tp kalau dtg sri lanka, i boley bwk u gi jenjalan wokeh?

chugie said...

ala... x dapat nak tolong ni.. xy x penah p sane.. uwwaaa jugak lah!

Aidi-Safuan said...

nak tolong. tapi yang tau tempat kat johor hanya lah johor baru dan danga bay. membantu tak pertolongan aidi-safuan nih? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...