Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 29, 2010

...Muka Ku Di serang Jerawat Bertubi2...



adessslaaaa... kenapa entah.. jerawat bermaharaja lela kat muka ai nih.. besar2 lak tuh.. kalo naik saje2 jek tak pe la jugak.. ni tak... naik kat dahi.. satu kepala sakit.. naik kat pipi benjol rasa pipi sebelah.. nak pegang hidung pon sakit.. telinga ai pon jadik mangsa dia jugak!!! 2 2 belah plak tuh!! kejam sungguh!!!

adakah sebab ai pulun durian banyak sangat??? adakah jugak sebab ai makan gulai tempoyak ikan patin 2 hari berturut2..apakah???? huhuhuhu sadis sungguh~

kepada sesape yang ade petua atau tips untuk hilangkan jerawat yang menyerang ni.. sila lah kongsi ngan ai yek.. sebelom hubby ai menyerang plak jerawat2 kat muka ai nih... xsanggup!!! sakit!!

hubby ai tuh pantang nampak jerawat kat muka.. mulalah dia gian nak memicit.. eeeee.. tak sanggup nak tahan muka kat dia.. huhuhuhu..

sekian.. n3 jerawat..

p/s: selalunye korang tempek ape kat muka untuk hilangkan jerawat??


7 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

makan durian byk kut...tu pasal badan panas..maka,jerawat pun datang melawat..(fakta@auta?) cer minum air byk2..i kalo naik jerawat seketul dua ni,pegi farmasi,cari nixoderm.tempek kt muka.besok tu konfem hilang.try lah kut2 boley jalan petua i ni.hihi!

(sbnrnya tak abis lagi jeles tgk u mkn doyan aritu.hihi!)

chugie said...

huhu.. jerawat tu kan 'penyeri' muka.. heheh:D

emm, saya x letak apa pun kalau kene jerawat.. hanya biarkan dia kering, pastu baru picit n kuarkan jerawat yg kering tu sampai ke akar umbinye.

Fieza79 said...

lau jerawat naik dh siap sedia dgn krim Felisa kat umah tu konfem jerawat tak jd naik besor2..hehee

|| NaFiRaa || said...

anis..
nixoderm eh?? nanti nak try gi ushar2 kat farmasi lah..kasi lawan balik itu jerawat..muhahaha

hahaha.. kat sri langka ade doyan x???

|| NaFiRaa || said...

chugie...
penyeri muka??? kalo x sakit tak pe.. nih sakit..huhu..nak pegang pon takut..sakit..huhuhuhu

saya nih mmg x reti nak picit jerawat.. kalo hubby saya.. mmg pantang tengok jerawat mesti nak picit...

|| NaFiRaa || said...

fieza79..
krim felisa... x pernah dengar nih.. nanti nak search kat tenet.. tgk rupa krim tuh.. :)

aNiS tHe BumbleBee said...

kt sri lanka ade,tp skang dah abis musim..dorang ni xreti mkn durian.dorang ckp busuk.(padahal ketiak dorang lagi busuk!) muahahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...