Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 25, 2010

...Hentian Rehat Lentang...


fuh.. amacam?? bz dak ai?? sekarang baru ade masa nak tulis n3.. maklumlah ngan berusaha keras untuk jadik pekerja contoh nih... ye laaaa tuuuu...

okeh2.. dah merepek.. lupakan ajerlah niat nak jadik pekerja contoh tuh..muahahhaha.. okeh.. hari nih nak citer satu citer baek punye... bukan citer 18sx..lalalala.. citer pasal gi mandi.. memang syok abesss...

hutan lipur lentang...

masa on the way balik dr johor hari tu.. kami kan lalu highway karak... kalo korang pernah lalu highway tuh.. ade satu hentian rehat dia ade sungai.. hentian rehat lentang... pernah gi tak???

sebenarnye kami x plan pon nakberenti mandi kat sini.. tapi hubby ai nih suka wat plan tetiba... memandangkan belakang Avanza kami memang penuh ngan baju masa gi johor.. sume kelengkapan cukup.. makan hubby ai tetiba jek tanya.. nak mandi x?? ai pon apalagi ON jek laaaa... dah lama x mandi sungai nih... dapat mandi kejap pon jadik laaa...masa tu dalam pukul 4.30 petang dah.. tapi nak jugak mandi..hehehehe

sampai2 jek trus kejutkan My anis yang ngah syok tido kat belakang.. tengok lah tuh.. muka orang baru bangun tido.. tapi.. dia lah paling teruja skali bila nampak air... hubby ai ngan my anis tukar baju kat kereta jek..

ngah ai sibuk tukar baju..dorang dah posing dulu dah... apsal anak mama muka 10 sen jek nih.. baru bangun tido eh..

budak2 sesuai sgt mandi kat sini.. air dia cetek jek.. boleh lah biarkan dia mandi sendirik.. tapi, oleh kerana mama budak ngan papa budak pon nak mandi..kena lah carik tempat yang sesuai sikit... hehehehe

posing dulu sebelom mandi.. kalo dah mandi memang x layan dah kamera nih.. air dia sangat sejuk.. mungkin sebab dah petang kot.. matahari dah x de dah...

okeh!!! dapat sudah tempat yang dalam sket.. tu pon takat peha jek.. sebab ai bukan tahu berenang pon..muehehehe.. takat nak amik syarat mandi jek..kekekeke..gambar atas batu mesti ade.. baru cukup syarat kan~

melayan anak dia mandi.. sgt sejuk.. menggigil rasanye..

adalah dalam 40 minit mandi.. pastu trus naik.. kena teruskan perjalan balik ke shah alam.. esok dah kena kerja.. lagi pon masing2 dah tak tahan sejuk dah..

len kali boleh datang sini untuk berkelah lagi.. kena bawa makanan.. baru best nak mandi lama2.. dah tukar2 baju semua.. kami pon sambung semula perjalanan ke shah alam.. sonok jugak dapat singgah mandi camtuh..

sekian... n3 mandi kat lentang..

p/s: sape tahu tempat best nak gi berkelah kat selangor...


8 comments:

chugie said...

wah.. best gak kan.. air die pun jernih gak!

Sidratul Muntaha said...

blik temerloh mmg selalu lalu.
tpi tak pernh singgah lagi.

|| NaFiRaa || said...

chugie...
haah.. tu kira bawah2 jek tuh.. kalo kat atas.. lagi sonok.. nanti try singgah k~

|| NaFiRaa || said...

sidratul muntaha...
ohhhh..kalo cam tuh kena try singgah skali nih.. mmg sonok.. biar jek anak2 mandi kat tempat cetek.. mmg sesuai untuk budak2..

AesyaZealous said...

ala..aritu lalu situ tak singgah lak. besnyeee

Uda said...

bes nyer.. berendam .. mesti sejuk giler air tu kann..

Sharinginfoz said...

seronok kan pi ngan family

Jenis2 Entry

aNiS tHe BumbleBee said...

walawehhh!!! seronoknyaaaaa...mesti sejuk2 segar kan..dah lama xmandi sungai nih. kalo kt selangor,kt sg gabai kut cambest.dah try pegi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...