Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 29, 2010

...Tak Dapat Temankan Hubby...


Hari ni hubby ai ade minor operation kat kaki dia.. tapi ai x dapat temankan dia kali nih.. sebab dah 2 kali amik cuti untuk temankan hubby gi cek kaki dia.. tapi asik pospon jek.. bila time betol2 nak buang 'risa kat kaki dia.. x dapat dah nak amik cuti.. sebab cuti dah tinggal bape hari jek...*trus wat muka sedih...

ini lah masalah kat kaki hubby ai tuh.. dia ade bengkak.. nak kata sakit tu x sangat lah.. tapi kata hubby ai.. kalo pakai safety shoes rasa lah sakit nye.. dulu kecik jek bendealah risa nih.. sekarang dah makin besar.. doktor nasihat kan supaya buang kan risa tuh..

oleh kerana kami nih menggunakan khidmat hospital kerajaan.. terpaksalah akur membebel kalo kena pospon.. 2 kali dah pospon.. hari ni berjaya jugak doktor tuh membuang risa kat kaki hubby ai tuh...

alhamdulillah.. tadi hubby ai telefon.. dia kata dia dah selamat dah membuang risa tuh... still boleh bawa motor lagi.. dan dokter bagi hubby ai 4 hari MC.. APAKAH?????? huhuhu sangat jeles di situ... nak cuti duduk umah jugak..muehehehehe

semoga luka jahitan hubby ai tu cepat sembuh.. dan selamat berbahagia lah abang dengan MC 4 hari itu ye abang..muahahahha

sekian.. n3 pasal hubby

p/s: doakan hubby ai cepat sembuh yer..


6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama dengan abang kak eliss..dia kat atas belakang.kak eliss ada gok tp kat siku.tak sakit pun.tak buang lah.ma kak eliss kat belakang telinga.dia dah buang jugak :P

Atia Adina said...

ayah kak ad pun....dia duk kat blakang...betul2 tengah2 kat tulang blakang....mula2 tak sakit....lama kelamaan jadi sakit.tu terpaksa buang tu....lama gak nak baik...skg dah ok...tinggal parut luka kesan jahitan jer


-ad-

mr.curly said...

moge cepat sembuh..

Nur Su'aidah said...

semoga cepat sembuh! :)

fairuz n nani said...

ramai jugak yg nani dengar ade masalah mcm hubby sis ni..kwn nani ade dua org kena kat tangan..yg sorg tu dah operate dah yg lg sorg takut nak operate..huhu~

aNiS tHe BumbleBee said...

doc ckp tu ape sebenarnye? cepat2 lah sembuh bekas operate tu ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...