Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, June 6, 2010

...Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Buat Kami...

Scrapbook at WiddlyTinks.com
Photo Tinks by WiddlyTinks.com

posing maut sempena anniversary

06.06.10

Hari ini genap 4 tahun perkahwinan kami..

4 tahun bersama2 melayari bahtera rumah tangga yang penuh cabaran..

4 tahun mengharungi susah senang bersama..

4 tahun mengajar kami erti kehidupan..

Semoga Ikatan Perkahwinan kami ini kekal sampai bila2.. aminnnn..


Terima kasih buat kawan yang mendoakan kebahagian kami..
love u all..muahssxx!

Sekian... n3 Anniversary

p/s: sila wish anniversary ai yek... ini pon statment paksa rela jugak..muahahahaha

10 comments:

Farah said...

happy anniversarry to both of you!!

pak long said...

salam..
memang nampak appy abis...caya la..
tak nak tambah pelaburan ker..?

nAzmiN said...

happy anniversary meyhhh!
wwwaaaaaaa....4 taun daaa

anis winchester said...

Selamat ulangtahun!
May Allah bless you.
;)

fairuz n nani said...

sis, dah lame gile sy nak komen kt blog sis ni..tp asyik susah jek sbb line bb kat kmpung ni lembab mcm siput..
tp demi nak wish ni sy sanggup berusaha gigih..haha~
"happy anniversary yg ke 4"..
semoga berbahagia sentiasa...=)

Atia Adina said...

happy anniversary..

Elyn said...

happy anniversary nafira!!!! wah udah 4 thn ye!!

Fieza79 said...

hepy anniversary nafira!
moga selalu bbhagia..

QasehAiris said...

salam. Happy Wedding Anniversary...wah! romantiknyee...anniversary akak same date ngan birthday sy...hihi

chugie said...

ala.. sy lambat nk wish lah..

sorry puan umah aka kawan blogger ku...

kat sini saya nak wish
selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 4..wah, lama tu kan?
semoga bahagia ke akhir hayat ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...