Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 8, 2010

...XTVT di Hari Ulang Tahun Perkahwinan...


muehehehe.. oleh kerana gambar kami x banyak sgt pada hari itu.. so ulang tayang gambar yang ade k..

xtvt pada hari itu adalah.. jalan2 carik pasal jek.. keluar dari rumah pon lepas tengok citer melodi..muehehhe nak jugak tengok tu..padahal dah plan nak gi banyak tempat...

anniversary kali ini x ade kek yang dapat di tanyangkan.. sebab masing2 x de nafsu nak makan kek.. so.. x de sape2 request kek..

memula gi jenjalan kat courts.. saje jek nak gi survey camera digital yang murah2.. survey ajer okey~ muehehehe... agak mahal2 jugak kat sana.. sebab semua yang berjenama punye..

lepas tuh.. kami gi lepak kat tasik shah alam.. layan My anis main kat taman permainan... pastu bagi makan ikan kat tasik.. banyak jugak rupernye ikan lam tasik tu.. bila baling jek roti..melompat ikan naik.. rasa cam nak tangkap2 jek ikan2 tu..pastu masak gulai tempoyak.. pergghhhh..sedap tuh...

dah agak2 nak petang.. baru kami gerak untuk gi makan2 sempena anniversary kami nih..

lokasi : Restoran shiekh kat padang jawa

waktu : pukul 6 kot..

menu : sila tengok gambar..

ikan kerapu masak 3 rasa.. tom yam campur..kerabu mangga.. telur dadar dan sambal belacan.. rasanye adalah sangat sedap.. di makan pula semasa ngah kelaparan.. sedap x terkata..hehehehe

kecik jek ikan nye kan~ tapi harga dia RM 28.00.. urmmm.. tak pe laaa... sekali sekala makan besar..

hai untie uncle!!! anis tumpang menyelit yer... mintak maap laaa.. sebab anis makan nasik tangan kiri... anis tak reti lagi pegang sudu tangan kanan.. kalo makan ngan tangan baru anis guna tangan kanan...hehehe

" Hepi Anniversary To Mama N Papa"

sekian.. n3 makan2 je kejenye..
lalalalalala

p/s: sape tahu mana tempat yang jual camera digital yang murah2 area Selangor ???

16 comments:

Fieza79 said...

sedap nye kerapu tu...my faveret kerapu bakar tau..!

olympus okeh hape..murah n gamba dia cantek...14 mp RM599.00 murah ke??

chugie said...

wah.. sedap tu. kat nelah agaknye tpt makan tu ek.. bleh sy g terjah plak!

emm kalau area selangor, tak tau ler.. tp kalau KL. bleh p ke Sungai wang/ low yat.. macam2 rege bleh dapat tau!

mahira oya said...

sweetnye...sedap tu...

Atia Adina said...

sedapnya...nyum nyum...

Zura said...

heppy aniversary...:)

Kancilbiru said...

sedapnya...penah gak kena macam tu kat restoren tu... rasa macam tak berbaloi..pastu ikan tak sedap sangat, sib baik tomyam sedap...hehe

Aidi-Safuan said...

ikan kerapu 3 rasa? Grrrr... lapar nih!

Dhiaqiud said...

Hepi belated anniveseri...bkn lupe tp x sempat nk wish..bz n penat...bl anis nk dpt adik nih? alisha x lm dh tu..hehehe..

|| NaFiRaa || said...

Fieza79..
kerapu bakar?? x pernah try lagi..

olympus?? urrmmm nak try survey lah.. mekasih ya~

|| NaFiRaa || said...

chugie..
kat padang jawa.. kalo pernah gi i-city.. mmg boleh gi lah sebab area situ juga..

nih kena mintak bantuan drpd org yg lebih mengetahui lah.. ade gak dengar kat sana murah2..tapi nak gi sendiri tak reti..

|| NaFiRaa || said...

mahira oya...
sedapppp...hehehehe

|| NaFiRaa || said...

atia adina...
sedapppp.. nanti ajak ibu ngan ayah gi makan sana k~

|| NaFiRaa || said...

zura..
mekasih~

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru..
tu laaa... x padan dengan harga..kecik sgt~

|| NaFiRaa || said...

Aidi-safuan...
hehehehe.. jom makan jom~

|| NaFiRaa || said...

Dhiaqiud...
mekasih~ bz kerja ke??? tanda kertas ke?? hehehehe

adik??? heheehhe... dalam proses..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...