Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, May 5, 2014

...Projek Hujung Minggu...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Isnin.
Mulakan minggu ini dengan aura yang baik.. yeahhh!

Hari ini lambat sket bersiaran. biasa lah hari Isnin kan~
big bos pulak ade kat opis.. banyak bende nak kena settlekan sebelom dia OS.
semua cheque2 dan dokumen penting kena mintak dia sign sebelom dia OS.
nih baru dapat bernafas sket. hehehehe

okeh! nak share projek hujung minggu haitu.
ala2 projek susun atur lah.. tetiba terjebak dengan blog2 susun atur plak. kagum dengan dorang yang suka wat susun atur kat rumah.. nampak kemas sangat rumah dorang nih.

hujung minggu sebelom tuh i dah kemas2 gobok n meja tulis My Anis. ade buat sedikit filing kat file2 yang baru beli. setelah terjebak dengan blog2 susun atur nih.. tetiba rajin plak nak melabelkan semua file2 yang ade.. hehehe

gigihlah kat opis tuh i siapkan label2 untuk file2 yang ade.
siap laminated lagi.. hahahaha.
kagum x? kagum x? 

ade 6 file jer pon..
belakang label tuh siap2 tampal dengan double tape.

inilah file2 nye..
colorfull sangat kannnn~ hahahaha.
biasalah pompuannn.. semua lah nak yang cantek2.

Tadaaaaaaa.. siap di tampal dan di susun semula dalam gobok.
cantek dan kemas kan!!
puas hati sangat dengan hasilnye!!
terima kasih kepada tuan punya blog2 susun atur. sebab bagi idea nak menyusun atur segala dokumen2 yang bersepah2 sebelom ini.

Model2 tak berbayar i~
mama sibuk nak snap gambar gobok.. dorang pon sibuk ler nak berposing.
suka hati lah nak~

Sekian.. kesah susun atur di hujung minggu.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

10 comments:

lieyalatif said...

yay!!! tepuk tangan! tepuk tangan!

tu laa zura kalo kite selalu tgk blog2 yg mcm tu mmg akan jadi sumber isnpirasi kan .... terus dtg aura rajin nak mengemas same....lieya pun suke gak mcm tu...teratur jek..sedap mate memandang...yg penting bile nak cari balik bende yg kite nak cari senang jek dpt cari....

amboi2 model tu kemain lagi sporting hah....kene byr royalti ni zura haahahahaahah

Myra Jay said...

Rajin Zura..
Myra malas.. tapi memang pun.. baru kemas dan mudah di cari kan :D

belia86 said...

Gobok br ke tu? C.ya pun x abis lg susun atur brg2 lps pindah umah..

hainom OKje said...

Dah namanya seketeri balik rumah pun dah jadi seketerikan Zura.....mmg appliedkanlah ilmu yg ada hehe

Sura Mohd said...

akak baru cakap ngan abang semalam nak buat file untuk bil-bil dan yg lain..bagus la zura..nanti akak pun nak buat camni..:)

oya said...

kemain lg filing die..

follow my insta : http://instagram.com/mahira_oya#

eyeyou said...

sungguh kemas sekali..kagum..hehe..

norhidana miswan said...

waaaaaaaaa mmg kagum.... ptt tunjuk lah rupenyer yg sebelum dik, pastu yg selepas baru lah nmpak beza heheheh

adrianna syaz said...

Rajin bgt ni akk..warna warni lg,.siap ada mdel plak tu..hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

eh..macam best je kat rumah pun buat 5S gitu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...