Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 1, 2014

...Selamat Hari Pekerja...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam hari Khamis.
Ceria2 selalu k~

n3 haini adalah untuk buat ucapan kepada semua yang membaca blog i neh~

Selamat Hari Pekerja Uols!!
tak kira lah yang keje ngan Gomen ke, keje swasta ke, kerja sendiri ke, surirumah ke.. janji..kita semua pekerja!!! 


seronoknyeeeeee dapat bercuti camnih kan.
kan best kalo cuti hari pekerja adalah seminggu*gittuh!!xhagak2!!!

Ke mana korang haini??
i x de perancangan lagi.. tengok lah macam mana. kalo cuti yang panjang best jugak plan yang best2 kan.. ini sehari jer. urrmmm..

Selamat bercuti uols!
moga dapatlah luangkan masa bersama keluarga.
InsyaAllah.

Sekian.. n3 ucapan ringkas!

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

5 comments:

ct cheery said...

selamat hari bekerja sis..cheery tak cuti hari ni..kerja jugak..haha

umi alya said...

Selamat hari pekerja buat zura jugak..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Selamat hari pekerja. Hari ini pusing-pusing kawasan sini juga.

Tihara said...

selamat hari pekerja
akak lambat wish :)

hainom OKje said...

Masa 1 Mei hari tu gi rumah Mil jer...nk gi Kl pun jammedkan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...