Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 15, 2014

...Spontan KhaMis | Detim...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Senyumlahhh.. senyum itu kan sedekah paling mudah..:)


AauuwwW~ Detim bersama Cinta!

Hari ini Cinta kena masuk keje shif malam.
kena gantikan anak buah dia yang ade game ape ntah hari nih. jadiknye dia kena cover keje anak buah dia yang keje shif malam minggu nih.

selalunye kalo Cinta kena masuk shif malam or kilang dia cuti. 
memang Cinta akan hantar dan amik bini dia. hehehe.
jadiknye.. hari ini My Cinta lah hantar i pergi kerja. oleh kerana dah lama x detim.
jadik nye tadik singgah lah bekfes kat kedai yang kami suka singgah bekfes dulu2.

Cinta makan mee goreng.
i makan nasi goreng sambal + telur.
sedappp.. dh lama x makan kat situ.

Terima Kasih Cinta sebab selalu manjakan isteri awak ini.
Terima Kasih sebab hantar sayang awak pergi keje. petang nanti jangan lupa amik tau~ muehehehe.
Terima Kasih atas segala2nye.
Sayanggg Abang.

Sekian.. Kesah detim di pagi hari.

p/s: X jadik puasa sunat haini.. x terjaga sahur. hehehe


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

SYANI said...

Kita dah lama x datim dgn hubby. Dating kat rumah je

umi alya said...

amboi2 zura, kemain lagi erk kuar detimnya..

Zee Suhaini said...

sesekali detim best jugak..
cuma kadang tu rasa kekok skit..biasa la selalu sangat kepit ngan anak kan..hehe

NzA said...

wah bagusnya...so sweet....

Eliss Mie said...

minggu ni hubby yg antar jugak..esok je sehari kena drive sendiri..mlsnya...kalu hr2 hubby htr syoknya kan :p

norhidana miswan said...

heeheh mule2 baca tajuk... apakah itu detim??? bile dh baca ntry baru paham... dating rupenyer... kamu mmg kelakar lah dik

best lah arini bermanjaan2 ek

lieyalatif said...

amboiiiiiiiiiiiiiii...dah romantik2 pagi2 ari nieh....auwww...siap laa mlm ni malam jemaat tauuu....hint2 nak baby boy tu mcm dah dekat2 je zura kakaakakakak...jgn marah tau zura...lieya gurau2 jek usik zura...tingat entry rahsia dulutu kaakakakaka...

i is jeles!! sejak hubby lieya sambung belajar nijarang dah date pagi2 sarapan same2...dulu selalu gak, sbb masuk keje same2...skrang dah takde dah...tgu die masuk keje balik kang laaaaa....sob sob sob....

lieya ni dah lame abis puase ganti zura.... ni saje puase sunat puase bulan rejab ngan bulan syaaban gitu ...ye laa lieya dah mcm malas nak buat atkins tu yg puase tu...at least tekawal gak napsu serakah bab2 makan ni kahkahkah....

Kakzakie said...

Oh... Zura dah makan nasi dah sekarang ni ye..

Ada masa dating jgn lepas peluang:)

Sura Mohd said...

bestnya pagi2 dah detim..makan sama2..kaksura kalau pagi memang jarang dpt sarapan sama2.huhu...

Fiza Rahman said...

Best lah dapat detim ngan suami.

Zasillah Ariffin said...

alah comelnya muka cik abang tu..hihihi

ros_reeza said...

sweet je dating berdua ye :)

oya said...

kemain lg..lapo lak

siti alfakhishah aman said...

nasib x puasa.. kalau x dah xdapat detim nak sarap pagi2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...