Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, May 16, 2014

...Selamat Hari Guru Buat Semua Cikgu Di Malaysia...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat.
Semoga kita semua mendapat keberkatan di hari yang Mulia ini. InsyaAllah.

Hari ini i masuk opis lambat.
i ngan Cinta pergi settlekan Hadiah Hari Guru untuk My Anis.
tak sampai hati pulak rasanye nak hampakan dia. sbb dia dah cakap nak bagi hadiah kat cikgu kelas dia. tapi malam tadi kan Cinta keje malam. memang x sempat lah nak beli hadiah. jadiknye pagi2 tadi kami gi lah belikan untuk dia.

Okeh lah.. Sempena Hari Guru hari ini.. i nak wish..


Selamat Hari Guru..
buat semua cikgu2 saya yang pernah mengajar saya dr sekolah Tadika sampailah ke Menara Gading.. Sehingga saya menjadi Insan pada hari ini.

Terima Kasih Cikgu atas segala ilmu yang cikgu telah curahkan kepada saya.
Jasa Cikgu x dapat saya balas. Semoga Allah membalas semua jasa baik cikgu.
Saya Sayang Cikgu2 saya.

********************************************************
Mereka2 yang bergelar Guru dalam keluarga Cinta.

Abang Long.. Abang Cinta.

Cik Ya.. Adik Cinta.

Dan..

Cik Ain.. My Biras.
Special Wish buat mereka.. :)

My Adik Na.. Bakal Cikgu..
boleh wish jugak kan~
hehehehehe.

Dan Ucapan Istimewa jugak buat semua kawan2 blog yang memegang tittle sebagai Cikgu.. Selamat Hari Guru Semuaaaa.

Sekian.. ucapan hari guru..


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

7 comments:

Sura Mohd said...

dulu2 masa anak dara kecik slalu cari hadiah bila hari guru.skrg dah takde dah..selamat hari guru buat semua warga pendidik..:)
Anis bagi apa kat cikgu dia..?

norhidana miswan said...

semua cikgu yg ada di mukabumi nih lah zura kan... heheheh

TeacherAzimah said...

Hihi....terima kasih :D

NzA said...

Ramai jugak family zura jd cikgu. Jasa guru2 kta tetap dlm ingatan.

Tihara said...

selamat hari guru,
ramai juga famili zura yang jadi cikgu yea :)

Cho Zila said...

masa bacani terngiang2 lagu terima kasih cikgu upin dan ipin... yelah guru memang insan istimewa.. tanpa mereka siapalah kitakan..

lizz said...

Guru banyak jasanya tak terbalas...teringat cikgu dedulu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...