Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, May 28, 2014

...WW | 7 Tips Mengatasi Malas...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Rabu.
Jom Layan WW haini..

Harap2 korang boleh lah tengok video nih!
i sangat2 setuju dengan video nih.. Jom Cuba!!



Pada yang x dapat tengok video neh..
i share print screen dari video ini.
kiranye rumusan lah kepada video dia atas.


Jom pakat2 kita amalkan tips2 ini.
semoga dapat mengatasi sifat malas itu.

Sekian.. WW haini.

P/s: Pesanan untuk diri sendiri jugak~

Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

bagus sgt tips ni untuk sy..mmg kdg2 dtg malas dia sampai nk buat apa pun x boleh..ekekeke

norhidana miswan said...

macih utk tips nih yek dik.... bz sgt jgn lupe jln2 blog akak tau...

*dik, doakan yek moga operate aiyan bejln lancar n selamat semuanya ek

Tihara said...

alhamdulillah,terima kasih zura
share entry ni..bagus sebagai peringatan bersama :)

Kakzakie said...

Bersahaja dia bercakap Zura.
Bab makan banyak jadi malas tu peringatan betul Zura. Itulah bila dah sedap makan lupa berapa banyak dah masuk perut - last jadi malas..

Sura Mohd said...

nice sharing zura...
kaksura pun kekadang banyak malas..sampai malas nak buat apa2..hihi..:)

maszmadi said...

muhasabah diri.....

Zasillah Ariffin said...

secraa kebetulan tips tips kat atas tu ada kena ngena ngan ibu sakng ni hehehe

salah satu contoh tang berpakain mengikut warna kegemaran. walau hanya duk kat rumah tak semestinya kita takleh pakai pakaian yang elok elok ikut kesukaan kita...solat itu sudah pasti.

mmg ada aura positive nya...

BUNDA a.k.a KN said...

Salam zura...
tips yang sangat bermanfaat...

Myra Jay said...

Pemilihan warna memang memainkan mood.. especially merah... menonjol gitu :D

Daddy Ziyyad said...

Entry ni, patut di share setiap pagi Isnin..:)

NzA said...

samalah kita amalkan.

lizz said...

Tq share zura...betultu bila mkn banyak menyebabkan kita malas.lagi satu bila mkn banyak kita cepat ngantuk lepastu apapun tK boleh hehe...

hainom OKje said...

Entahlah Zura boleh ke idak nak ikut tips itu....
dah suka warna hitam macamana nk semangatnya ....hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...