Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, May 2, 2014

...Anugerah Pekerja Sihat...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Jumaat.
Mudah2an kita semua mendapat keberkatan nya.. Amin~

Camner cuti korang semalam?? okeh??
i x kemana2 pon, cuma pagi2 tuh kuar pergi bekfes kat mamak.
balik mamak terus pergi beli lauk basah untuk masak tomyam.. cinta kata nak makan tomyam.

selesai jer makan.. i trus punggah gobok buku Anis.
plan nak wat filing dokumen2 yang masih tersadai kat meja.
file2 nye dah beli.. filing nye belom lagi. hehehe

tuh tuh! nampak plastik hitam hujung meje belah kiri tuh.
haaaaaaaa... itu melambangkan betapa banyaknye sampah yang di punggah semalam.
terus rasa lapangggg jer gobok n meja tulis tu. habes kena tarah.
My Anis pandang jer mama dia memunggah gobok dia.
nak pertikaikan x berani.. tengok jer lah mampu. hahaha.

tengah2 buat filing dokumen2 ke dalam file.. skali terjumpa surat nih!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Tadaaaaaa... Anugerah pekerja sihat!!!
Cinta punyeeeee!
Bangga kejap.. kahkahkahkahkah.

Ini adalah anugerah 2 tahun berturut2. 
walaupon rewardnye hanya RM50 hengget.. tapi My Cinta tu gigih ler duk jaga attendance dia. heran i, sakit pon nak gi keje. 

kalo nak di bandingkan dengan bini dia neh.. bagai langit dengan bumi.. tak yah citer MC tahun2 lepas la.. kira tahun nih jer.. dah bape kali MC. muahahahaha. 
Kalo ade anugerah pekerja paling kuat MC. mungkin ade harapan i nak dapat anugerah tuh.
hhahahaha.

Tahniah lah buat My Cinta.
Semoga tahun nih pon berjaya mempertahankan reward itu.
semoga Allah sentiasa memberi kesihatan yang baik untuk Abang. AMin~

Cinta jugak pekerja cemerlang di rumah. walaupon kadang2 kena gak bebel.. adat ler kan.. hahahahahaha.

Sekian.. 



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

8 comments:

Zee Suhaini said...

zura, zee pon suka gak mc..hahaha..kalo peknen lagi teruk..mood nak keje langsung takde..

rasanya taon ni rekod mc bersih lagi..kihkih..tak tau la esok lusa kot nak mc..

SYANI said...

Alhamdulillah, Allah kurniakan kesihatan yang baik pada suami Zura.

** Kalau saya, bila dah ada peruntukan MC tu, rugi pulak tak ambik..hehehehe [opis saya takde anugerah2 ni.]

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Tahniah buat your hubby.

Eliss Mie said...

Ingat ra tadi dpt anugerah pekerja sihat.kikiki..tahniah buat en nafi kiter..lrh geng ngan kt rumah tu ..skt pun nk kerja..

Tihara said...

haha kelako lah zura ni,
kalau anugerah MC,
dapat hadiah apa ahgak nyer, ekekeke
btw tahniah untuk your hubby ey :)

papa said...

Mekasih...
Macam bagus je ..
Macam bange je...
Hehehehehehe

NzA said...

TAHNIAH utk en suami zura....moga terus sihat utk bekerja keras....

hainom OKje said...

Masa kerja dulu pun okje jarang demam Zura tp kadang tu ngelat jugak sebab org lain dpt MC so bila seme sikit dah mintak MC hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...