Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 20, 2014

...Sambutan Kecil-Kecilan | Birthday Delisha...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
semoga Hari ini lebih baik dari semalam.

bz sket hari nih.. nih baru lapang sket.
haini i nak tempek gambar untuk kenang2an.
gambar masa celebrate birthday delisha kat rumah.
simple2 punye celebration jer. beli kek pon yang murah2 jer.
asalkan coklat..semua suka. hehehehe

Birthday Girl.
baru bangun.. tido petang.. tunggu bangun x bangun.. last2 papa dengan kakak dia jer kuar beli kek. mama tunggu dia bangun kat rumah. 
lama jugak lah dia tido. bangun2 jer mood tak baik.. nangis2.
nampak jer kek terus tersengeh2. hahaha

birthday girl request nak pasang 'api'
kalo ikutkan mamanye taknak.. sbb x bape nak elok tiup2 lilin nih.
nak hepi kan hati birthday girl yang masih x mengerti apa2 lagi ni.. turutkan jugak lah.

kemain sonok dia tengok papa dia pasangkan lilin untuk dia.
menggagau mamanye carik lilin.
nasibbbb ade simpan lilin lama tuh. kalo tidakk.. haru jugak nak mencarik lilin.

okeh tiuppppp!
masa semua org nyanyi2 lagi 'epibedeituyu' dia tersipu2.
hahahahahaha. kemain hepi dia orang nyanyi untuk dia~


okeh.. potong kek plak.

okeh.. ini start muncung sebab x nak orang suap.
dia nak makan sendirik. mama suruh tipu2 makan jer.. mama nak amik gambar.
sampai ke sudah gittuuuu lah muncung nye.
biar dia! esok2 dah besar.. tengok lah gambar awak nih. kemain panjang muncung nye.

kakak Anis..
mama nye x de dlm gambar.. sebab mamanye malas nk pakai tudung. hehehehe

Okeh.. selesai hutang calebrate birthday Delisha.. hadiah jer belom settle lagi.
hajat di hati nak bawa dia pergi berendam dalam kolam sambil tido hotel. x lalu nak dengar asik lah tanya bila nak gi tido hotel lagi. anak anak~ 
takpe.. nanti mama usahakan~ kita tunggu kakak cuti sekolah k~

Sekian.. kesah celebrate birthday Delisha.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

Sura Mohd said...

hehe..comey delisha buat muka merajuk tu...orang dah besar ..tak nak disuap..:)
budak2 dan lilin memang suka Zura..nanti dh besar sikit kita terangkan baru diarang paham..aritu pun jenuh duk melayan Afif nak tiup lilin..ada dekat 5-6 kali dia suruh pasang api tu..:)

Tihara said...

selamat hari lahir delisha
kek coklat pun yummy :)

Zee Suhaini said...

panjang muncungnya tu zura..
bestnya dapat kek..hepi belated besday delisha..

mama nak bawak gi mana?? elok la zura nak cuti sekolah dah minggu depan..

biasa tido petang ni tak elok..tu yang bangun buat perangai..zee yang dah tua ni pon kalo tido petang bangun mesti moody..skang anak2 pon dah tak bagi tido petang..

eB said...

comel.... lain dah muka msg2 ha.... nmpk nor lama aunjtie x jenguk korang... sori ye... auntie nih dh thp stress, x ckp rehat... nak cutiiiiiii... hu3

Atia Adina said...

asalkan kita celeberate dah seronok dah kan....happy birthday delisha

SYANI said...

Biar simple janji ada tiup lilin.. Abis hati la Delisha ye...

norhidana miswan said...

kakak anis jugak yg sempoi n hepi yek heheheh...

awat lah moncong tu bday girl... itulah sapa suh tido ptg2 sgt sampai kene tinggal beli kek...
bdk2 gitulah kan kerenahnyer... tp kadang mudah nk pujuk rayu

Rizziela said...

Happpy birthday...sedapnya kek coklat

hainom OKje said...

Oklah tu...kek coklat...sedap apa hehe..lama tak makan kek coklat tetiba teringinlah pulak zura hehe ...
Dulu setiap bezday org kena beli kek...la ni malas nk beli dah Zura sebab sure punya tak habis!

mamaarifakeem said...

Happy birthday yayang... alahai, bngun tido terus potong kek ye, baju dh cantek, mood je gak bape cantik ek..hihi..

Kakzakie said...

Happy birthday sayang..

Rumah kakakpun sama Zura kalau kek coklat oklah tapi yg lain macam susah sikit..

miazara ina said...

hepi belated besday delisha

lizz said...

Happy birthdau delisha....siap pakai gaun princess lagi tau...ololo nak mkn sendiri yer...anjer2 sangat nih...

Fifi Nadhrah said...

happy birthday delisha.. jadi anak yang solehah..

LiYa HaNiF :: said...

happy belated besday delisha ...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Happy Belated Birthday delisha...semoga membesar menjadi anak yang solehah dan berbakti pada mama-papa ye :)

Zasillah Ariffin said...

happy belated birthday delisha...waaa dah makin membesar anak dara yang bongsu ni. pejam celik je..rasanya baru je baca entry mama bersalin n dalam pantang..skang dah besar. tak lama lagi dah sekolah..tak lama lagi ada lagi sorang boboy hahahaha

semoga membesar menjadi anak yang solehah mendenga kata kedua orang tu n semoga berjaya dunia akhirat Delisha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...