Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 27, 2014

...Keporak Perandaan Melanda...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Berusaha untuk jadikan hari ini hari yang terbaik. InsyaAllah~

Tak leh tulis panjang-panjang.
Bz yang hamat!

Tudiaaaa... gambar fresh dari Oven neh!
tu tu.. dalam bakul tu sebeban lagi.
tu tu! surat berbeban beban x bukak lagi.. hahahaaha.

tu tu.. tengok kat monitor PC i tu.. pasang zikir kat Utube okehhh!
kasi tenang sikit. korang bukan tak tau big bos i tu.. kejap2 dia suruh buat itu.. x sempat habis itu dia suh buat nih.. mula lah i rasa nak terbalikkan meja. hahahaha

bila pasang video zikir neh kurang sket bisikan syaiton yang menyesat kan.. kakakaka.
kalo agak2 stress ngan bos yang asik memanggil2 tuh.. i kuatkan volume speaker i tuh, Haaa dia tau lah tu i tengah sentap! hahahahahahaha.

Okeh2.. nak sambung wat keje jap sementara dia pergi lunch nih.
kang dia balik sibuk melayan kerenah dia pulak. asik2 mintak air.. padahal tong air dekat jer ngan hidung dia.. Nakkkkkk jugak bermanja! stress mak!

Sekian.. n3 orang sibuklahsangat!

P/s: dah lapang sket meja i neh.. i terjah u all k~

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

17 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

ekekeke...biasa la bos saya pun anjer sgt ...ni dia tak de boley la berjimba-jimba :P

hainom OKje said...

Ohhhh bizi ke Zura.....patut pun senyapppp je......
Biasalah Zura dah katanya kerja, dia bayar gaji kita.....suka hati dialahkan nk mengarah kita hehe

TeacherAzimah said...

Bagus zura ni.. bz pun msh blh ketawa. Klu sy masa stress dahi berkedut2 huhu

::NureeN:: said...

bab beban2 ni standet la kan
nureen mai sakit kepala ari ni.. lgsung x wat keja...
yg simple n x yah pikir2 jer nureen buat

SYANI said...

Zura kan kesayangan bos... tu yang dia nak manja2 tu..hehehehe

Sura Mohd said...

Meja akak lagi teruk dari zura..haha
kaksura rasa bos tu nak manja2 ngan zura..heee..:)

norhidana miswan said...

sian dia... kurus lah jari2 tuh kang menulis banyak2 tuh

Zee_Auntum said...
This comment has been removed by the author.
Zee Suhaini said...

hujung hujung nak gaji ni la keje menimbun zura..hahaha..memang tak cukup tangan..
nak buat camaner..keje..nak tak nak kena hadap jugak..hehe

Zasillah Ariffin said...

hahahaha..memang manja no tu zura..dekat no ngan hidung hahaha
kelakar

εïзmummyHazaεïз said...

Hehehhebz sampai nak terbalik meja ye zura...

lizz said...

waa bizi sungguh ni sama la kiter...
sampai tak terlayan ngan blog kesian blog tau hehe...
bos saja nak suruh zura exersize tu hehe...

NzA said...

he3x...gitulh kdg2 emosi kita tenang n trkdg bercelaru...selamat bertugas....

Hazmin Hamudin said...

Kira panjang jugak entri ni walaupun cakap pendek. Hehe.

Myra Jay said...

Syok la zura sambil buat keje boleh dengar alunan zikir..
Opis Myra tak boleh sebarang berbentuk lagu..huhuu

sukaxplo said...

assalammualaikum

besarnye Kalkulater tuh!
hehe

lieyalatif said...

Fuhhhh!!! Nampak tahap kesibukan zura tu...penuh sarat satu meja....xpe2 ini membuktikan kite mencari rezeki yg halal kahkahkah....lieya plak zura ade mase sibuk...ade masa x...bile x sibuk tu laaa laju2 curi bw blog2 hahahhahahah....

Best laaa zura boleh bukak youtube bagai....gomen ni semua nak diblocked nyeeee....nak tgk video pun xboleh....dulu lagi laa nyaris2 blog pun xboleh tau....aduhhh putus nyawa aku dibuatnye....mujur xlama heheheeh....yelaaaa kite tensen keje nak gak layan something buat releas otak kan......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...