Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 29, 2014

...Akhirnyaaaaa!! Sudah Di Genggaman...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Senyumlahh.. senyum itu kan sedekah yang paling mudah..:)

Hari ini i nak wat n3 menunjuk-nunjukkk. hehehe..
menunjuk apa??? haaaaa... jom tengok!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Tadaaaaaa!!!!!!
pisau idaman sudah berada di genggaman!
Rasa puas jer bila dapat tebus pisau ni.. hehehe

Ingat lagi x i update pasal stiker giant yang tak cukup lagi 6 keping tuh?? baca SINI. di akhir n3, i buat muka kesian tanya kot2 ade kawan2 yang nak derma stiker tuh. skali ade uols!!
x sesia2 i buat muka kesian. hahaha

ada kawan blog mintak alamat nak pos stiker.
skali sampai.. bungkusan besar pulak.. hehehehe..
Terima kasih Kak Sura.

Ole2 bersama stiker.
subjek utama dalam sampul surat warna coklat itu. :)

Kak Sura kirimkan 9 keping stiker untuk i. kalo ikutkan, i perlukan 6 keping sahaja lagi.
so, ade balance 3 keping stiker lagi.. heheehhe.

Cukup 50 keping stiker giant!
kemain sonok lagi.. hahahaha
 terus ajak Cinta pergi Giant malam tadi.. tebus pisau.

Kak Sura pesan.. kena tukar cepat2.. kalo dah habes stok pisau tu, amik masa yang lama nak tunggu stok baru sampai. balik keje malam tadi.. trus ajak Cinta pergi Giant. hahaha. tapi memang betol lah! stok pisau yang i nak tebus tak banyak dah kat rak. mungkin dh ramai yg dah tebus pisau tuh kot.

So, Target seterusnye!!

Cinta kata dia nak pisau besau gabak nih.
i tak tau lah Cinta nak buat ape~ hehehe

Balance stiker Kak Sura + stiker malam tadi.
Hagak2 sempat ke tak nak kolek 60 keping stiker??
Doakan yang terbaik eh~

Buat Kak Sura.. Terima kasih yer atas sumbangan stiker tuh. 
Jasa Kak Sura sentiasa dalam ingatan setiap kali guna pisau tuh.. hehehe.
Sayaaaanggg Kak Sura~

Sekian.. n3 menunjuk2 pisau baru~



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

Zee Suhaini said...

kemain hepi mama zura ni yer..
pasni kena rajin masuk dapor tuh..pisau baru mesti semangat berkobar lebih sikit..hahahaha

Sura Mohd said...

sengeh jer kaksura baca n3 zura ni...hajat dihati dah kesampaian gembira tol zura..lepas ni mesti rajin masak...
*sayanggg zura jugak..muah..muah..muah...:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

untunglah...ekekeke....lepas ni up entry masak pakai pisau baru pulak tau ...hahahhaha :)

iela said...

selamat bertugas di dapur ye zura..hihi...

Hazmin Hamudin said...

Wah.. Bagus jugak ada ramai kawan blog ni. Boleh tanya sape ada sticker lebih. Hehe

Eliss Mie said...

wah..bestnya dapat pisau baru :)

lieyalatif said...

yeay!!!! pisau idaman dah selamat di dapur yeak zura heheeheh ape juadah pertama guna pisau tu...auwwwwwww....

tu lan kan, untung ade kawan2 blogger nie...dpt haah sticker free...siap belebih2 hah....syok kan buat mcm nie, ye laa kite berbelanja pastu leh dpt kupon ke sticker ke pastu leh redeem barang...rase besemangat nak berbelanje kan zura haahahahahaah...

tgk entry zura ni baru pasan, lieya ni pisau2 kat dapur dah lame tak bertukar....dok asah jek laaa ngan batu asah.....kene beli baru gak seketul due nie....baru bersemangat waja masuk dapur ni haahahahahaah

eB said...

ala eB blom tebus lagi...
sampai bln julai kan? hu3

Fiza Rahman said...

SUka lettew dapat pisau idaman...hehehe...Untung dpt kawan2 blogger yg pemurah ☺

Zasillah Ariffin said...

bestnya tengok gadget terbaru mama..ala ibu nak jugak pisau macam tuuu haahah tapi tak kuat semangat nak kumpul stem macam mama tu hehe

pisau gabak tu ibu pon suka. senang nak potong2 hiris hiris. rasa macam chef pro jer bila kat dapur. :)

ct cheery said...

wah..tahniah sis..bestnyer die hehe

ct cheery said...

wah..tahniah sis..bestnyer die hehe

Kakzakie said...

Waahhhh... ini yg kakak jeles ni Zura. Kakak belum tukar lagi tau.

Mesti tajam dan puas guna ni.

Zura Zue said...

akhirnye...kite pun ade sebilah jgak...rugi xgrab sbb tgh murah...

LYAfrina said...

waa.. rezeki zura..dpt gak apa y diimpikan..

**zura, tqsm coz selalu doakan lya ye ;-)

mamaarifakeem said...

Hehe.. tahniah sudah brjya, ihiks.. geng la kita.. tp akak sayang plak nk guna,, hhaha...

siti alfakhishah aman said...

wah bestnye la dapat pisau baru.. jgn tersalang potong ye kak.. tajam pisau tu.. hehehe

NzA said...

nk masak pn bersemangat kalau pisau tajam...i like it.

BUNDA a.k.a KN said...

Alhamdulillah ada yang baik hati menambah sticker tu.....
Dah dapat pisau idaman....

inazamri said...

Dah lama akak tak ke sini sejak akak menyepi.Tp blog akak pun dah terupdate smlm.jemput singgah ye.wah untungnye zura.Hati2 potong2 tu.

LYAfrina said...

lya singagh sini zura ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...