Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, December 30, 2009

...Berita Hari Rabu...

salam..
pagi semua.. dah lama kan aku x kongsi berita kat blog aku nih..
semalam x sempat nak baca paper.. maklumlah baru lepas MC.. meja aku x dop rupe meja dah..
so kena settle kan yang tu dulu..

hari ni aku nak sambung semula kongsi berita kat blog aku nih..
jom layan berita dulu..

Wanita resah nat tertinggal dalam badan

mau x takut!!! besi plak tuh!! yang x puas hati.. pihak hospital leh lepas tangan plak!! hampes jek!!

Logo halal standard selesai Jun tahun depan

aku sokog sgt kalo logo tu di standardkan.. baru nampak cam yakin sket ngan logo halal.. ini x.. sume org leh main tulis jek logo halal ikut tulisan jawi.. main2 jek ngan halal haram nih!!!!


Bas ekspres ‘raja pecut’

kadang2 aku setuju jugak ngan statment kat atas nih.. sbb aku pernah kena!! bas yang di pandu laju giler kat highway karak!!! sesiapa yang tahu highway karak tu camner.. tau lah perasaan aku masa tuh!!! nak terkencing!!!!

Pakatan bunuh bapa

Gila punye anak!!!!!







2 comments:

M O N I C A said...

yg pasal nat tertinggal dlm bdn tu..ada sy baca tadi..aduii..apa nk jadi..kena salahkan doktor tu juga..bahaya baa kan klu x operate kluarkan awal2..:)

|| NaFiRaa || said...

kan.. sepatutnye pihak hospital perlu bertanggung jawab atas kecuaian staff dia.. bukan suruh pesakit tu bayar lagi untuk pembedahan tuh!!! asik pk pasal duit jek dorg nih!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...