Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 10, 2009

...My Anis & Her Papa...

salam..
hari ini blog ai kelam kabut sikit~
baru siap renovate lah katekan~ banyak mende kena add balik..
news pon x sempat nak share ngan korang..
tak pe lah.. sekarang nih blog aku dah 90% siap.. lagi nak add gambar2 kasi cantik jek lagi..

haaaa.. petang nih aku ade benda nak citer pasal anis..
kejadian nih berlaku malam tadi.. time papa dia bersiap nak pergi keje.. papa anis keje shift malam minggu nih.. slalu ok jek kalo papa dia nak pergi keje.. sbb bila papa dia pakai baju keje dia tau papa dia nak pergi keje bukan nak jenjalan.. tapi malam tadi entah nape entah.. manja lelebih ngan papa dia... korang tengok lah sendirik gambar2 nih!!

tengokkk.. dia pelok kaki papa dia x lepas2.. dari dapur lagi dia dh pelok kaki papa dia.. papa dia plak melayan!! tarik kaki pelan2 takut si anak jatuh...

sampai ke pintu lah si papa menyeret kaki bersama si anak nye..

tengok!!! papa nak amik kasut pon x lepas pelok kaki papa dia!!! berbulu jek si mama menengok gelagat 2 beranak itu!!!! nyampah!!!

sekian.. citer anis n papa nye!!!

EH!!!!
esok cutikan!!!
lalalalala.. untuk negeri selangor sahaja... opsstt.. opis mereka di selangor k!!!
yang mana tinggal kt selangor tapi keje kat KL or negeri len tidak di ambil kira..
kena keje jugak!! ahaks...
dan yang best nye..

AKU ADALAH CUTI ESOK...

larikkkkkkkk...

kepada yang bercuti pada esok hari...

" SELAMAT BERCUTI"

dan dengan itu jugak.. blog aku pon bercuti jugak!!

SEKIAN..

p/s: sabtu aku kena masuk keje balik... uwaaaaaaaaaaaaaa..:(

2 comments:

iem said...

bestlah cuti..
hari ni jalanpun tak jam sbb selangor cuti hehe

|| NaFiRaa || said...

iem..
ade hikmah jugak selangor cuti yek!! heheehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...