Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 3, 2009

...Lambat!!!...

salam..
tempat korang ujan x pagi ni??? Shah Alam ujan plak pagi nih~ nak bangun pon liat.. hubby aku pon sama..beberape kali jugaklah aku kejutkan dia.. baru bangun pi mandi..

aku kuar pi keje pon lambat sket ari ni.. ngan sibuk berpayungnye.. angkat barang masuk kete.. last skali baru dokong anis masuk kete..

skali bila nak sampai kat kilang gula... amik ko!!!! jalan jem!!! hampir x bergerak!!! adesss laaaa.. setelah hampir 45 minit terperangkap.. tgk jam!!!! makkkkkkk!!!!


Alamak!!!! dah nak pukul 9 dah!!! dengan jujurnye aku pon hantarlah sms kat bos kecik aku.. cakap aku lambat sbb jem!

tgk!!! masa ni aku baru nak lalu depan kilang gula tuh!! boleh kata jauh lagi nak masuk ke federal highway nih!!! sabar~

ingatkan banjir ke ape.. cuma jemkan trafik lite nak masuk ke federal tuh jek!!! eeee geram sungguh!!!

ingakan masuk federal leh lah speed.. meleset skali tekaan aku.. upernye.. lepas jek tol batu 3 trus jem...

kat federal highway~ jem jugak!! 3 line leh jadik 4 line~ aduhai!!!!

konfem lambat!!!! huhuhuhu

sampai opis kol 9.30 ++.. dengan wat muka x bersalah.. aku pon meneruskan keje aku..kikikiki
seb bek big bos aku x masuk lagi..
Selamat~

p/s: korang camner?? lambat sampai opis gak ke??





12 comments:

chugie said...

oo..lambat sampai opis arini ek??? heheh..tp de excuse, rasanye xpe kot.. kat sg buloh pun hujan gak.. agak lebat lah.. kalu dpt sambung tido memang sangat syok lah!

♫♪ Shahida ♫♪ said...

uihs....lambat ye....potong gaji kang..hehhhe..gurau jekk..jgn mare..huuu

iem said...

hari ni mmg jam teruklah..kat umah kul 6 baru hujan wah malas tul nk bgn gie keje hehe...tadipun sampai lambat..buat muka selamba je huhu

Atia Adina said...

esok kene kua pas subuh lah ra...skg ni musim ujan...semua kenderaan slow...akak ikut depan kilang gula tu gak...x jem pun...(dalam 730pagi)

-kak ad-

grow2g3th3r said...

Kita pun lambat sampai opis,.. tapi lambat 7 minit... terus tak sempat sarap ngan kawan2 sebab kita memang penakut nak kuar kalau dah start time.. (takut tak bertempat namanya nie)..

kat keramat, jalan menuju ke PWTC adalah jemm... bosan sungguh.. tapi ku tempuhi juga kesesakan itu.

LeaKhalid said...

hehehe..lea mmg biase smp opis lmbt..slalo smp kul 9:00/9:15/9:30..

|| NaFiRaa || said...

chugie...
haah..lambat ari nih!! seb bek alasan kukuh dan big bos pon blom masuk~

tido mmg best!!!hehehe

|| NaFiRaa || said...

shahida..
big bos pon lambat.. kira pekerja pon boleh di maafkan lah~heheheh

|| NaFiRaa || said...

iem..
haahkan.. dh pagi baru ujan.. rasa malas sgt nak kuar dr selimut~

|| NaFiRaa || said...

kak ad..
tu laaa.. kalo ujan jek siap ar.. mesti jem.. kalo sampai kat kilang gula sebelom kol 8.30 selamat laa.. sbb ade polis trafik.. kalo x.. mesti lambat kat trafik lite tuh..

raa lalu sana kol 8.30 cam tu~ jem truk~

|| NaFiRaa || said...

grow2g3th3r..
sama!! x sempat sarapan!! kalo trun jugak konfem big bos kol 2 minit skali..bosan!! bek x yah sarapan~

banyak jalan jem pagi nih!!!

|| NaFiRaa || said...

Lea..
kikiki.. big bos ok x pe.. big bos kita pon ok.. tapi dia akan kol 2 minit skali tanya bila nak masuk opis.. x sanggup wooo.. leh tercekik!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...