Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 1, 2009

...Raya Part 2 - Raya Pertama

hehehe.. sambung citer pasal raya semalam... errkkk.. apsal tetiba lapar nih!!! tak pe~ aku settlekan n3 nih dulu..

jom layan citer raya jomm~
Raya Korban pada tahun nih jatuh giliran umah hubby aku..
tapi
sama negeri jek... raya ke 2 baru balik umah aku.. citer raya umah aku kita citer next part k~
jom tgk model2 yang berbaju raya jom~ ahaks..

En hanafi A.K.A My hubby in Green

Me A.K.A bini en Hanafi in Green.. aku lah nih!!! kikikikiki

MY Anis A.K.A anak dara kami..
in blue.. aik!! awat x sama~ kikikiki..
x sempat nak carik baju raya.. tak pe lah.. janji ade yek~

XTVT kami di hari raya adalah...
-
-
-
-
-
-
-
merempit keliling kampung sambil carik kawasan yang kena banjir.. hehehehe..
bukan x mau joint korban.. tapi tahun nih x wakil yang masuk korban.. so x de lah xtvt sembelihan yang boleh di rakam...

tgk air sungai.. melimpah ke tebing dah... nih pon kira dh surut dah airnye.. seram sgt tgk kelajuan arus sungai tuh!! dah lah aku nih x tau berenang!!! takut..

dah abes tgk air banjir kt kampung.. hubby aku ajak gi pantai ptg raya tuh!!saje nak layan my anis kat pantai...
TAPI!!!
my anis merajuk kat pantai tuh!!
tgk jelingan org ngah merajuk~ korang nak tau nape... dia merajuk sebab papa dia x nak belikan dia layang-layang..dia asik cakap..
"nak tayang-tayang"
adoiiii laaa...

untuk tidak mengecewakan sume.. aku tempek jugaklah pic ala2 wat korban gittu.. tapi sape yang ade lemah semangat atau tahap kegelian atau ketakutan tahap gaban.. aku nasihatkan korang x yah tengok laaaa...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jgn menyesal
-
-
-
-
-
tadaaaa.. kepala lembu~
ini jek yang tinggal.. yang len sume org dah bahagi2kan...
kikikikikiki
sape nak bahagian nih angkat tangan!!!!!!!!

p/s: Banyak x korang dapat daging korban?? aku..banyak jugak dapat~






4 comments:

nizaa said...

uiii dapat sikit ja...sekali hadap ja. tapi sedap sungguh makan walaupun sikit..ke sbb sikit sebab tu sedap..huhu

|| NaFiRaa || said...

sikit jek??? daging lembu adalah sedap bila kena ngan masakkannye..yum yum.

KizZ said...

Salam,and Hi!!!

Kehadiran kiz kat sini adalah nak mempromote blog sendiri dan menjenguk sesama blog..

Jadi kalau sudi tu datanglah jenguk2 kat blog kami di
www.kizgarden.blogspot.com

Da datang tu jangan lupa jadi follwers kiz juga ya..Dan klik2 nuffnang kami juga,t bagitau kiz and kiz akan balas balik klik2 tu OK..

TERIMA KASIH

|| NaFiRaa || said...

KizZ..
salam dan Hi jugak!!

terima kasih jugak sebab sudi terjah blog saya..

nanti saya terjah blog awak k..

ok.. nanti sy klik2 kat blog awak..

sama2..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...