Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, December 30, 2009

...Jumaat Nan Kenyang...

salam..
selamat petang semua..
uik!! dah ade yang siap2 nak balik nampaknye.. x boleh jadik nih..

petang nih aku nak share ngan korang XTVT kami hari jumaat yang cuti Xmas tu..
department hubby aku ade wat makan besar kat Aroma Ikan Bakar..kat Jeram..Klang Selangor..
aku pon x bape pasti nape dorang wat makan besar tu.. dah lah FREE.. ngan aku2 skali makan FREE..

memula hubby aku kata kena bayar RM 10.00 pada sape yang bawa isteri tercinta..
tapi oleh kerana rezeki aku... last2 pengurusan kata x yah bayar..
Alhamdulillah!!! REZEKI!!

muka2 bertuah "makan free"
all in blue.. cantik kan.. pastu gambar blur2 plak.. blur semula jadik lak tuh!!

Aroma Ikan Bakar.. cantikkan!! gambar nih hubby ai amik time dia melayan anis tepi air..

muka2 org ngah lapar... ngah tunggu big bos sampai...

ape2 pon..posing dulu.. ini adalah hubby saya!!! hahahhahhaha

tuan punye blog mesti ade.. walaupon gambar x semenggah jek.. kerana melayan anak nye yang lasak itu!!!

juga my Anis yang dh menggelupor nak turun dan lari sana sini!! haih!!!

tgk!!! x bagi mama pegang sbb dia nak larik ikut kaki dia!! sume tegur dia lasak!!
memang lasak pon!!!

akhirnye sampai jugak hidangan pertama kami.. sume org ambik tempat duduk masing2..

ni kawan hubby aku yang duk satu meja ngan kami.. suami isteri..

dan makanan untuk setiap meja adalah..

Ketam masak sambal.. sotong celop tepung dan sayur masak ape entah!!

besarkan ketam nyer.. tapi aku x bape reti makan ketam.. so.. amik bau jek lah... pastu suh hubby aku tolong kopek kan..kikikiki.. aku tunggu makan isi jek..

ikan kerapu masak stim..

kerapu masak 3 rasa..
dan yang tiada dalam gambar..

TOMYAM CAMPUR

UDANG

IKAN PARI BAKAR

perghhh... banyak kan?? mmg banyak pon.. x dapat abeskan sume pon... sbb masing2 x larat dah..kenyang giler...

sambil2 makan sempat jugak aku curik2 amik gambar..kikiki.. meriah kan!!

dah abes makan.. sume melepak sambil tayang perut memasing..kekekekekke...
masa nih dorang ngah bincang nak gi karaoke..
laki ai x ikut ler.. mana yang bujang n berlagak bujang sbb x bawa isteri jek pergi!!

big bos hubby ai melayan anis melasak.. My anis nih x kesah sape pon.. janji ade org nak layan dia melasak!!! aku pon pening layan dia melasak!!

My anis.. sibuk nak gi tgk air laut surut..

sambil2 tu ai n hubby layan matahari terbenam.. cantik sgt!!!

tempat nih mmg cantik!! dan makanan dia pon sedap2 semua.. ke sebab free??? ehehehe

SELINGAN: rasa cam tengok citer kat tv kan... kapel larik2 kat tepi pantai.. bestnye~~
opsstt.. melalut dh!!!

sekian dulu citer hari jumaat hari tu~
KENYANG!! ALHAMDULILLAH!!

p/s: panjang x citer aku??? kikikiki..cicah lantai!!





12 comments:

M O N I C A said...

makan fre???sapa x nk..sy nk sgtttt..hahahahahaha..XD

lama x mkn sotong,ketam n ikan lauk..adui...:)

♥.:Shahida:.♥ said...

WAHH SDPNYA..alhamdulillah rejeki..hikhik...slurppp

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku adalah hantu ketam!!! jauh gak nak gi jeram kan!

Kak Ad said...

adus...sedapnya tengok makanan2 itu...huhuhu....dugaannnn(tgh pose)

|| NaFiRaa || said...

monica..
sedapppp makan free.. kalo ade org nak belanjer lagi pon x kesah..kikiki

|| NaFiRaa || said...

shahida..
sedapppp... betol2 rezeki saya..

|| NaFiRaa || said...

elissmie...
ai x reti makan ketam... bila tgk ketam mmg rasa nak makan... tapi bila makan.. x tau mana satu boleh di makan.... tunggu org letak yang boleh di makan jek laaa...hehehehe

|| NaFiRaa || said...

kak ad...
hah??? pose??? ampunnnnn... kikiki

chugie said...

wah..akak g mkn kt jeram ek?? best kn mknn die. tu one of my fav place kalu nk pekena seafood..

Nizaa said...

ee kat mana ni?? ko saja je kan..aku ni hantu seafood tau..sedapnya...

|| NaFiRaa || said...

chugie..
haah..sedappp..lagi2 kalo free.. bertambah2 lah sedapnye!!kikikiki

|| NaFiRaa || said...

niza..
jeram!!! mmg saje jek pon tayang..kasi sume org yang hantu seafood panassss!!!! larikkkkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...