Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, December 26, 2009

...Selamat Penganti Baru...

salam..
hari ini skali lagi aku nak wat ucapan kat n3 aku..
ucapan nih aku tujukan khas buat teman aku yang telah menamatkan zaman bujangnye pada 29.11.2009 lalu..

harap2 belom terlambat lagi ucapan aku nih.. maklumlah.. bukan senang nak dapatkan gambar kawen dorang nih.. ari ni baru aku dapat gambar kawen dorang.. tu pon sekeping jek.. takpelah.. janji ade...

Scrapbook at WiddlyTinks.com
Photo Tinks by WiddlyTinks.com


buat temanku asma dan suaminye..

"selamat pengantin baru"

semoga kekal hingga ke akhir hayat..

aminnnnn...

ini jek lah gambar aku dapat kat facebook dia.. walaupon x bape nampak wajah berseri u all berdua.. sekurang2nye aku tau warna pelamin korang warna pink...
dah dapat gambar nanti awak cakap ngan kak raa ye asma..
nak tengok!!!!

p/s: Asma jugak telah di sah mengandung!! bunting pelamin..tahniah to both of u.. welkam to my club!!!!





12 comments:

Asma Haha said...

waaa...cayalah...muka kitorng terdisplay dlm blog kak raa...time kasih kak raa..hihi...both of us are really appreciate it :)

Sharinginfoz said...

selamat.. muka berseri2.... bosan2 singgah le...

Liyana said...

nti saya kawin, akak wish saya ye..hihi *gatai*

M O N I C A said...

selamat pengantin baru..:)

|| NaFiRaa || said...

asma..
terima kasih kerana meninggalkan jejak anda..

|| NaFiRaa || said...

sharinginfoz..
kikiki..berserikan.. okeh..nnati kita singgah k..

|| NaFiRaa || said...

liyana...
bolehhhhh... tapi yana mesti kasi akak gambar yg baik punye k.. senang akak nak tampal kat blog..kikiki

|| NaFiRaa || said...

monica..
mekasih.. oppssttt... rasa cam terperasan akak plak yang kawen...

Elyn said...

cantik pelamin kaler pink!! nampak meriah je....

|| NaFiRaa || said...

Elyn..
betol tu!! bila campur ngan putih.. nampak cam lg cantik!!!

Atia Adina said...

hahahah...asma...tahniah...cepatnya lekat...murah rezeki sungguh..

-Kak Ad-

|| NaFiRaa || said...

kak ad..
kan.. trus melekat.. murah rezeki.. dan dia mmg kalo boleh nak trus letak.. termakbul doa dia... alhamdulillah.. tumpang gembira utk dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...