Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, December 21, 2009

...Jumaat Nan Cuti...

salam semua...
sudah hampir waktu lunch dah..
tapi aku nak siapkan n3 nih dulu.. kalo gi makan dulu takut lupa plak nak citer ape..

jumaat 18.12.2009 adalah jumaat kedua cuti bagi warga keje selangor.. aku pon cuti jugak..
so pelbagai xtvt lah di rancang..
xtvt utama pada hari itu adalah..pergi tengok "org baru" baby baru.. yang umurnye hampir masuk 3 bulan dah..

tapi.. sedih!! sebab 1 keping gambar baby pon x de..:( aku pon x tahu cam ner boleh lupa snap gambar baby Damia.. len kali untie amik gamba Damia k~
sebelum pergi klang tgk baby.. kami singgah tesco Shah Alam.. beli buah tangan untuk baby Damia.. kalo dh pergi tesco tu.. mesti ade barang yang "terbeli".

Buah tangan untuk baby baru..

Nur Fatihah Damia..

dan bende yang "terbeli" adalah...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
hehehehe.. notebook untuk myanis.. mmg dah lama nak beli notebook nih untuk anis.. skali ade sale plak hari tu.. trus "terbeli".. takpelah.. bukan slalu pon mama n papa beli mainan utk aniskan~

dah abes soping untuk anis n papa.. mama x beli pape pon.. hajat di hati nak sambar sandle 1..tapi x de plak yang berkenan~

kuar2 jek dr kaunter pembayaran.. my anis pon trus berlarik2 di celah2 org ramai menuju ke..
-
-
-
-
-
haihhhh.. selagi x dapat selagi tu lah x mo trun.. dh.. mama letak 50sen jek k!!! namo lama2!! dah abes 1 lagu baru trun...trus gerak pergi klang..

lepas balik dari klang.. kami 3 beranak trus rasmi dulu mainan anis nih!! berbaloi jugak lah beli notebook nih... xtvt dia banyak! 30 xtvt ade.. pastu ade nyanyi2.. bukan anis jek suka.. mama n papa dia pon suka.. kikikiki

aku dh abes dh try sume xtvt yang ade... mama mesti try dulu kan!! sbb kalo anak tanya senang nak jawab..hehehehhe.. alasan!!!!

10 comments:

Atia Adina said...

wow...bestnyer anis dapat notebook

|| NaFiRaa || said...

atia..
harap2 bila mama dh beli untuk mama.. x de la berebut.. kekekeke

chugie said...

biaselah tu. kalu g bersoping ni, musti akan terbeli bende2 yang tak sepatutnye ada dlm list heheh.. bestnye tengok notebook anis tu.. must buy one fatin ni.

|| NaFiRaa || said...

chugie..
mmg elok.. sbb xtvt dia bermula dr senang sampai ke susah.. so.. leh start dr awal..

iem said...

WAH ANIS DAH ADA LAPTOPLAH...
Bolehlah tulis blog plak ekeke

|| NaFiRaa || said...

iem...
hahahhaha.. nanti lawan mama dia nye blog plak!!

nizaa said...

amboi...kecik2 dah ada notebook..auntie yang tua ni pun baru beli..hihihi...

|| NaFiRaa || said...

niza..
mama dia pon x ade lagi..huhuhu..coming soon..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

skrin dier kecik kan?ingat nak beli satu utk nuha.

|| NaFiRaa || said...

elismie..
haah..skrin dia kecik skit.. pastu x de lampu.. kena guna tempat terang jek.. kalo gelap x nampak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...