Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 17, 2009

...Tag From Cikgu Liyana...

salam..
hari ni ai kena tag u!!
oleh cikgu Liyana.. nakal u ye cikgu..ahaks..
oleh kerana hari ni aku rajin n big bos x de.. aku jawab tag yana dan2 ni jugak!!

Bismillah..

1. Bekas kekasih saya:
errkkk.. ade ke??? rasa cam x de jek.. cinta2 monyet adalah..kikikiki

2. Saya sedang mendengar:
radio Hotfm on9

3. Mungkin saya patut:
mencari lebih banyak peluang untuk buat duit.. ahaks..

4. Saya suka:
banyakkkk..soping, blogging,jalan2,holiday,hadiah..bla..bla..bla..

5. Sahabat-sahabat baik saya:
ramai jugak!!!
time skolah : yah, noni, yan, zila, dan arwah lisa..
time u: wawa, shay, asma, dan ramaiiiiii lagiiii!!

6. Saya tak faham:
cam ner nak kitar semula minyak masak!!

7. Saya kehilangan:
cincin kesayangan saya.. hadiah dari nenek.. kena curik!!! sampai mati aku x amponkan pencurik tuh!!!!

8. Ramai yg berkata:
saya comel dan muka saya cam cina sbb mata sepet..hahahahaha..sila jgn muntah!!

9. Makna nama saya:
tak pasti.

10. Cinta itu adalah:
Hanya cinta kepada Allah kekal abadi

11. Di satu tempat seseorang sedang:
curik2 jawab tag!!!

12. Saya akan cuba:
kurangkan berat badan utk kesihatan diri sendirik...

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud:
FOREVER..:)

14. Telefon bimbit saya:
yang nokia tu aku punye.. motorola hubby aku punye..


15. Bila saya terjaga dari tidur:
berlari2 anak ke toilet.. nak terkucil~

16. Saya paling meluat bila:
bos kecik tak mo pickup phone!!!

17. Pesta/parti adalah:
tempat bersuka ria

18. Haiwan paling comel yg pernah saya jumpa:

twin fish!!! comelkan.. korang jangan cakap ni gambar edit ok!! sbbnye aku sendirik yang snap pic nih.. ikan nih duk dalam akuarium kat satu kedai ikan kat shah alam..

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:
masa study dulu..

20. Hari ini:
saya nak balik awal tgk bola!!

21. Malam ini saya akan:
manja2 ngan hubby.. hahhahahaha..larikkkkk

22. Esok pula saya akan:
goreng cekodok pisang ngan my anis

23. Saya betul2 inginkan:
laptop + berukben

24. Ketika anda lihat wajah anda di cermin pagi tadi:
mekup cepat2 tahap gaban..sbb dh lambat.

25. Pusat membeli belah atau arked permainan:
soping!!!!

26. Makanan barat atau jepun:
sume suka.. yang penting halal

27. Bilik yang terang atau gelap:
GELAP!!!

28. Makanan segera adalah:
makanan yang leh dimakan trus time lapar..

29. Ayat terakhir yang anda kata pada seseorang:
bila masa plak NG bagi zura???? ( cakap ngan big bos )

30. Siapa yang anda mahu tag:
elissmie.. mek da a.k.a mama adam haikal
dan sesiapa yang rajin!!

8 comments:

♥.:Shahida:.♥ said...

ala............kena tag..nafira u jahat.eeeeeeeee..tggu....

NooR AzNa AwAng said...

men tag2 org gitu je kak eh? klu org yang akak tag tu tak bace cemane?
saje nak tahu...hihihi..sebab tak pham cemane org tag mentag neh...

Liyana said...

hehe..ikan tu kembar siam..beli x?

|| NaFiRaa || said...

shahida..
kikikiki..larikkkkkkk

|| NaFiRaa || said...

azna...
lepas akak tag.. akak gi inform laa sapa2 yang akak tag.. tinggalkan msg kat shoutmix box dia ke~ tinggalkan komen ke... hehehehe.. pastu larik cepat2 k~ ahaks

|| NaFiRaa || said...

liyana...
haah..kembar siam.. tak mampu la akak yana.. heheheehhe.. tapi owner dia x jual ikan tu.. just utk display jek..

NooR AzNa AwAng said...

owhhh mcm tu..okey2..tenkiu for da info =)

|| NaFiRaa || said...

azna..
sama2..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...