Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, August 15, 2010

...Alhamdulillah.. Kesihatan semakin baik...

XTVT hari ni agak slow.. bulan pose lah katakan.. ececece.. macamlah pose..muehehe.. korang plan gi mana hari nih??? ke korang dah start shopping raya dah??

ai belom lagi..untuk baju raya yang ke 2 dan seterusnye..muehehe.. baju raya utama telah di tempah siap2 kat kampung.. baju raya sponser~ tq cik ya..

plannye nak shopping raya kat terengganu jek.. sebab kat sana baju dia murah2 u!! sonok jek shopping.. baju My anis nak start beli kat sini sikit2.. slalunye baju My anis telah di beli oleh nenek ngan Mak su dia dah~

ooohhhh.. jauh tersasar dari tajuk plak.. maklumlah.. bulan puasa nih mesti buat persediaan raya kan~ sebenarnye ai nih nak update pasal kesihatan ai.. lepas keguguran hari tu macam2 dugaan datang.. bleeding x stop2.. pastu sakit plak bawah perut.. MC takyah cakap ler.. kehadiran kerja mmg teruk!!

Alhamdulillah.. lepas dokter bagi antibiotik hari tu.. kesihatan ai bertambah baik.. darah makin berkurang.. dah hampir nak abes dah.. syukur sangat!! harap2 dalam masa terdekat nih ai boleh lah start puasa.. korang doa2kan yek..aminnnnn

oklah.. stop dulu.. nak sambung kemas rumah jap.. weken jelah boleh kemas rumah.. kalo hari keje mmg sapu mana2 patut jek laaa... muehehehe

sekian.. n3 hujung minggu..

p/s: korang masak ke beli juadah berbuka hari nih??? ai beli jek kot.. muehehehe

4 comments:

kulop ludin said...

puding karamel ngan buah melaka ngan mertabak ayam ngan kepak ayam percik ngan ayor mata tucin...

tu teman nak beli petang karang....

wanie said...

best dgr akak dh sihat sikit :) jgn wt kje berat2 ye kak..hehehe^^

aNiS tHe BumbleBee said...

alhamdulillah...harap2 nanti kita ley posa sama2 ye...hikhik...ai mmg harusla kena masak..xde param2 nye kt sini..acappan byk laa..kekeeke!

ataicha said...

semoga cepat sembuh erk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...