Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, August 19, 2010

...My Anis & Subang Buterfly...




tadaaaaaa... cantek dak??? cantekkan~ papa dia beli kat pasar malam.. RM2 jek~ hubby ai nih kalo bab2 beli mende cam nih.. dia lagi semangat dari ai.. tengok rantai mutiara dia belikan untuk anak dia.. tengok gelang.. beli gelang.. tangok subang beli subang.. rasanye ini subang yang 4 untuk my anis nih...

haaaaa... yang lagi 3 tu semua dah x tau mana dah.. hilang.. tercicir!!! nasib baik subang murah!! kalo subang emas..mau meroyan mama dia..muahahaha...

yang bagusnye tinga anak dara ai nih boleh pakai subang ape2 jek.. kalo telinga mama dia.. jangan harap lah nak pakai subang besi.. mau berkudis telinga.. ohooo.. x sanggup ai!! telinga mama dia boleh pakai subang emas jek..

kadang2 geram jek tengok subang besi yang cantek2 tuh.. tingin nak pakai.. tapi bila mengenangkan sakit lepas pakai.. trus x jadik!! belikan jek lah untuk my anis~

hai untie uncle~ cantek x anis kai subang buterfly???

untie n uncle semua puasa x??? anis x puasa.. geng ngan mama.. peace~~~

sekian..citer anak dara ai..

9 comments:

fairuz n nani said...

waahhhh..cun nye baby anis..hehe..
feminin gitu..kalah mama die taw..haha..anis kene jage mama taw..mama x bape sihat tu..huhu

Sharinginfoz said...

ooooooo dah ada subang ya sekarang ni

Atia Adina said...

kecik2 lagi dah ajar bergaya ngan subang....caya lah anis....


-ad-

kakngah said...

alolololor.. tomey nyer anis..


aku pun sama.. xleh sumbat sebarang subang kt tinger. kerongsang kt leher pun sama... berkudis la jwpnya...



HEY U... WATCH OUT UR MOUTH!!!~,

aNiS tHe BumbleBee said...

amboih boih..kenmain lagi ye...dah mcm anak dara dah aunty tgk.Uyin telinga dia belum tebuk2 lagi.bila laa entah.nk tebuk kt sini,takut ler pulak.hihihi!

dbalkis said...

ala..pandainye melaram si comey anis ni..

daisy said...

cute nya butterfly tu

mariani said...

comel2..mokteh pon xleh pakai...

chugie said...

heheh.. cantik subang tu.. bagusnye papa die rajin beli macam2 untuk anaknye ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...