Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, August 2, 2010

...Kembali Bekerja & Federal Highway Lancar...







fuh~ setelah hampir seminggu ai dalam mode MC.. hari nih ai kembali bekerja.. kembali menjalankan rutin harian seperti biasa.. alhamdulillah.. pagi nih jalan agak lengang.. kat federal x teruk sangatlah jem nye..

gambar curik kat google..

adakah hari ini bermula undang2 kenderaan berat x boleh melalui federal highway pada waktu puncak.. 6.30 pagi sampai 9.00 pagi.. kalo macam tuh.. elok sgt lah undang2 nih di kuatkuasakan.. mmg lancar federal hari nih..

ai nampak banyak lori2 besar kena parking kat tol batu 3.. siap ade polis JPJ lagi.. kat jalan raya plak.. nampak kenderaan yang kecik2 jek.. slalunye lori besar sama naik lajunye ngan kete kecik!!! kalo macam nih lah.. ai sokong betol undang2 baru nih!! bukan lama pon kenderaan berat x leh lalu kat situ.. time waktu puncak jek..

sampai2 opis jek.. tengok meja ai.. walaweh!!! baru seminggu cuti!! belom cuti bersalin 2 bulan lagi!! muahahahaha

ini meja ai.. gambar fresh dari HP..

ini~ kalo lipas bersarang pon x bape nak nampak nih!! apa motif laaaa.. sampah pon dorang nak letak jugak kat meja ai nih~ pagi2 dah bikin ai membebel!!

okehlah.. ai nak sambung settlekan keje yang dah menimbun kat meja nih.. bos pon dh suruh itu ini.. dia ingat tangan ai nih ade 12 ke!!! ni tengah sabar lagi nih.. coooolllll... lapor~ mueehehehe

sekian.. citer orang banyak keje..

p/s: korang sokong x undang2 kenderaan berat x leh guna 3 highway pada waktu puncak???

p/s/s: korang bz x?? muehehehe



3 comments:

Kancilbiru said...

bagus la...tak semak ngan lori2 besar atas jalan...hihihi

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru..
haah~ betol tuh!! kalo bawa berhemah x pe gak.. nih sama naik potong Q ngan kete kecik!!!

aNiS tHe BumbleBee said...

hamboih hamboih..bz pun sempat lagi update blog ooo...hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...