Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, August 9, 2010

...BZ Sungguh Eh!!...



ececece.. macam membohong plak kalo cakap ai cam dalam pic..muehehehe.. ai kurang sket ar bz dari dalam pic tu.. kikiki..

dari pagi lagi dah bz.. kena plak big bos masuk opis awal..mmg x de can lah nak mengarang cerita kat blog neh! slalu nye dia lepak kat site pepagi neh.. hari x plak~ dan slalunye kalo dia masuk awal..keluar awal jugak sebelom lunch.. tapi hari nih!!! lunch baru dia keluar~ haih~ opsttt.. kejam plak rasa statment tuh..muahahaha..


weeken semalam x buat ape sgt.. pergi beli barang dapur kat giant dan cuci peti ais.. perkara rutin sebelom menyambut puasa..muaahahha.. selalunye bulan puasa nak guna banyak space kat peti ais..hhehehehe so.. semalam ai dah clearkan mana yang agak dh berzaman kat peti ais tuh.. licin ai kerjakan~ muahahaha..

pasni kalo hubby carik barang dalam peti ais tu x jumpa.. mmg x dapat di selamatkan lah.. ai dh buang sume dah... bila dah clearkan semua barang2 dalam peti ais.. baru perasan..rupenye banyak sampah dari makanan dalam peti ais ai nih..muahahahaha.. sekarang nih bila bukak peti ais..lapanggggggg jek!!! hahahahahha

weken hari tu jugak laptop ai rosak!!! manjang jek rosak laptop nih! 2 hari x dapat blogging~ mmg boring giler~ dah lah banyak melepak kat rumah jek weken hari tu.. sebab hubby ai nak repair motor dia.. nasib baik lah mmg plan nak cuci peti ais..

sekian.. citer hujung minggu~

p/s: ape persediaan u all nak sambut puasa???

p/s/s: ai x tau lah ai boleh sambut puasa ke x nih..huhuhuhu.. masih berdarah dengan jayanye nih!!!

1 comment:

fairuz n nani said...

kene beli laptop baru la tu sis..hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...