Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, August 28, 2010

...Plan X Bape Nak Jadik Jer...

Hari ini dah 18 Ramadhan dah~ sekejap jek kan~ walaupon ai banyak x pose.. tapi alhamdulillah.. sempat jugak joint korang berpuasa.. 10 hari jugak ai skip puasa tahun nih.. ingatkan dapat puasa penuh tahun nih.. tak pe lah.. tak de rezeki~


korang dah shopping raya dah ke?? mesti ramai dah start shopping sikit2 kan~ Plan ai nak shopping raya wekend nih cam x jadik jek~ ingatkan gaji masuk lah minggu nih.. skali x plak~ 30 hb baru gaji kuar.. benci jek kan~

ai tak de lah nak shopping banyak pon.. tapi~ mana lah tau kan.. dalam pilih2 baju hubby ai.. terberkenan tudung ke~ sandle ke~ boleh lah rembat tanpa rasa bersalah.. muehehe.. kalo x de gaji.. mesti x de mood nak shoppingkan~


sonoknye jadik pekerja gomen.. dapat duit raya lagi.. RM500.00 tu banyak dah bagi ai.. macam2 boleh beli.. tahniah lah kepada semua pekerja2 gomen yang bertuah tu~

okeh lah~ plan hari nih nak gi shopping baju melayu hubby.. harap2 ade lah kaler yang masuk tema warna kami...

sekian.. n3 plan shopping raya..

p/s: ape plan korang hari nih??? shopping jugak?

p/s: ade tema kaler baju raya x korang tahun nih???

7 comments:

chugie said...

hehe.. same lah kite tak gaji lg, selamat hubbyku dah gaji.. nak abis kan duit die dulu lah ni jawabnye!

~ain said...

kalau ain, ain gaji dulu.. hubby selalu lambat.. awal bulan baru gaji..

Kancilbiru said...

nak p jasko cari baju pakai hari2..heheheh

aNiS tHe BumbleBee said...

tahun ni tema kaler ape?hehehe

abah_izz said...

gaji awalke..gaji lambat same je..habis jugak...ha3

M a W a D D a H said...

bestnye die ade plan nak g shopping..adah xdpat g shopping tahun ni..uwaaa...sob3x..

Lia3003 said...

i keje gomen, tp x mengharap dapat cz lum sah jawatan..eik! boleh ke camtu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...