Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, August 23, 2010

...Weekend Di Plaza Alam Sentral ...

semalam kami gi Plaza Alam Sentral (PAS).. bukan gi shopping raya laaaa... gi beli window untuk laptop kami.. maklumlah.. sebelom nih ai pakai yang x bape nak ORI.. asik kena blok ngan microsoft jek... screen jadik hitam legan.. laptop still leh guna.. tapi macam2 problem ade!!

last2 kami wat keputusan nak beli window ORI.. abes masalah.. tu yang pergi PAS tuh.. gaya macam nak shopping raya kan~ muehehehe.. dah pusing2 level 3.. semua harga untuk window 7 starter dalam rm 200.00... last2 ade adik kat situ cakap.. cuba survey kedai kat tingkat 4.. murah katanye..

gi la survey kat sana~ skali betol u!! harga window 7 + labour charge adalah rm 168 sahaja.. wahhh.. murah betol.. kami pon tinggallah laptop kami kat situ.. sementara tunggu siap.. kami pon pi window shopping lah.. inilah masa yang di tunggu2!! jeng jeng jenggggg...

berehat jap.. kaki sudah penat.. tapi belom nampak pon barang yang berkenan di hati~ anak ai tu.. keje dia nak melasak jek.. amik gambar pon nak bersilat jek gayanye..

suasana kat PAS sgt meriah ngan lagu raya!!! shahdu jek.. kedai jual baju pon banyak.. nampak x kat belakang my anis tuh.. orang shopping ramai.. tapi belom sampai tahap sesak lagi laaa... ai jenguk dari tingkat 1 jek.. x larat nak turun bawah dah...

kami lepak layan my anis melasak jek... selipar pon dia dah buang~ dah penat melasak.. dia ajak papa dia beli eskrem kat bawah... layankan ajerlah~

makan separuh jek.. pastu pas kat mama dia.. dia ingat mama dia x pose ke??? mama puasa okey~ last2 buang jek eskrem tuh~

buat muka x bersalah.. peace konon~

muka orang kena layan anak dia melasak~ pastu kena tebalkan muka gi beli eskrem..muahahahaha...

ni plak muka tuan punye blog.. mesti ade~ walaupon amik gambar syok sendirik.. muehehe.. lepas siap jek laptop.. kami trus gi bazar ramadhan.. x sempat nak shopping baju raya papa.. malam2 nanti lah kita try curik masa pergi shopping yek abang~

sekian.. n3 cicah lantai..

p/s: korang dah beli baju raya ke???

9 comments:

Kancilbiru said...

belum beliiiiiii....hehehe...weekend ni la kot..:P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

yeay dah beli! suami, sila pakai baju last year yer..hahahahahahaa

Zura said...

suasana raya dh mule terase nie..

aNiS tHe BumbleBee said...

rindunyaaaa P.A.S...dulu slalu gak lepak situ..nnti kalo ktorg turun SA jom kita lepak2 nak?ngehehehe!

fairuz n nani said...

dah tempah jahit dah baju raya..hehe..
tahun ni tema warna purple..

chugie said...

eh, murah nye.. sy p tanye n survey gak, tp mahal benor regenye.. sy pun nk kene p cari yg ori ni.. sebelum laptop ku di band!

Eyriqazz said...

wah meriah....baju melayu dah siap tempah..baju raya belum lagi...hik3

Fello Ariza said...

wahh...lme seh x g PAS... salu ctu ar plg happening kalo dkat nk raye..huhu

Dhiaqiud said...

bestnyer jln2 ujung mggu..ya kat kg ujung mggu br nih..shoping perabot raye...hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...