Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, August 12, 2010

...MC lagi...

urrmmm.. MC lagi hari nih.. sian ai kan~ sakit perut lagi.. semalam keje agak banyak berjalan.. kat opis banyak jalan.. pastu kuar pergi PKNS beli tender..

balik2 dari PKNS jek terus rasa sakit kat bawah perut.. nak baring x boleh sebab kat opis.. balik rumah terus baring... lepas berbuka puasa..walaupon x pose...muehehe.. sakit bawah perut makin menjadi.. sakit sampai burguling2.. kejang kaki2.. bila pi toilet.. rasa cam ade bende nak terkeluar jek.. tapi x keluar pon~

so.. hari ni ai x gi keje.. anggap ai MC lah walaupon belom pergi klinik lagi.. muahahaha.. hubby keje siang minggu nih.. malam nanti baru gi klinik.. My Anis hantar pi rumah IBU dia jugak sebab kalo dia ade skali mmg x boleh nak rehat.. ade jek bende dia nak ajak main.. sian anak ai..

sekian.. citer MC lagi..

8 comments:

Kancilbiru said...

ait..tak pegi check kat doktor ke? kot2 ada apa2 ker...

fairuz n nani said...

get well soon sis..huhu~
semoga xde pape problem dah tu..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pergi laa klinik cik kak oi...

Fieza79 said...

ehh g la check doctor mana tau da yg tak abis kuar kes keguguran ari tu...slh satu jgk tu penyebab nya...g check tau..!

Atia Adina said...

aik???sakit lagi...tak habis keluar lagi kot....bahaya ni ra....baik cepat gi cek...


-ad-

Atia Adina said...

aik???sakit lagi...tak habis keluar lagi kot....bahaya ni ra....baik cepat gi cek...


-ad-

kulop ludin said...

siyes tu cikpuan nafira....
teman pon MC gak aritu... tapi golek2 ateh tilam sambil tarik slimut, eikon kuat ckit...
sedap betoi tido!!

chugie said...

salam..

ya allah, awk keguguran ke? sy dh lama x godek2 blog..

emm.. rest cukup2 k.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...