Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, August 30, 2010

...Hasil Rembatan Shopping...

Tajuk bikin panas jek.. sebenarnye x de lah shopping sakan pon weekend hari tu~ maklumlah belom bergaji lagi.. mana sonok nak shopping sakan.. muehehehe..

memang tujuan utama kuar shopping semalam adalah untuk beli baju melayu hubby ai.. pening jugaklah nak mencarik kaler yang boleh masuk ngan baju tema kami... akhirnye berkenan jugak lah s baju nih~

hari tu ANIS ade tanya warna tema raya kami tahun nih.. ni lah dia kaler baju nye.. warna baju melayu hubby ai tuh sebenarnye lebih kurang sama jek ngan warna pink gelap kain pasang tu.. tapi bila kena flash trus tukar kaler.. belasah jek laaa...

kain pasang tuh untuk baju ai ngan my anis.. kiranye ai ngan My anis boria lah..kui kui kui.. dah siap tempah dah kat kampung.. tempah baju kurung pahang..pastu lengan dia ade getah~ dan kain pasang nih di taja oleh CIK YA anis.. TQ cik ya..

baju yang no bape ntah untuk My Anis.. asik berkenan baju dia jek.. tengok yang tu cantek.. tengok yang nih pon cantek.. last2 papa dia suh amik jek 2 2..muaahahha.. baju budak2 memang cantek2 kan u all~

dan 2 pasang baju lenjan untuk anak buah ai yang seketul tuh.. Ammar Haziq.. harap2 muat ler baju tuh ngan dia.. ai tengok gambar baru Ammar kat FB ibu dia bulat semacam jek.. yang kaler putih tu mesti muat2 jek ngan Ammar.. kalo yang biru tuh memang beli besar sikit..

tengok~ bulat dah anak buah ai sorang nih~ geram jek tengok!! rasa nak geget2 jek pipi dia tuh ha~

sekian.. n3 tunjuk baju raya..

p/s: korang dah abes shopping baju raya??

p/s: korang rasa bape harga baju melayu my hubby?

9 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Rm29.90..hahahaha.

hubby ai pakai baju tahun sudah yer..keji tak?

mama qistina said...

haaaaaa....tak aci...orang tak beli lagi baju raya nihh..alamak terasa macam tak boleh beraya la nanti takde baju raya...ada ke cam tuh...

ibu ammar said...

wahhh...baju power rangers ngn benten..hehehe ni la paling ensem buat baby boy..hehe

MRS. K said...

same ar.. kite pon pink jugak!

aNiS tHe BumbleBee said...

wawawaaa! dah start membeli dah rupanya...isk,tak sabar nye laa nk balik membeli jugak.hihihi!

Zura said...

alooooo...tomeynye pipi dia...ggggrr...

Fieza79 said...

owhh siap shoping abis..kami lom lagi plan nk g besok...

lawa kaler baju melayu tu...bekenan tgk..!

SarahSyahira said...

seronoknya shoppig :-))))

Dhiaqiud said...

YESzzzzzz...tema raye thn nih..pink kaler..bj boria thn nih.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...