Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, August 6, 2010

...Nak Buang Sayang.. Tak Buang Sedih...


hek hek hek.. n3 berbaur EMO pada petang ini.. kekekeke... sekali skala emo~ muehehehe..
tengok dalam gambar yek semua.. haah~ ai ade buat ticker untuk baby ke 2 kami.. tapi memandangkan x de rezeki kami kali nih.. ai terpaksa lah buang ticker tu balik..

sayang sebenarnya nak buang.. ai reka cantekk punye tu~muahaha tapi kalo x buang cam sedih plak setiap kali tengok.. muehehehe.. lagi pon dah tak de pape nak di kira dah.. dan x mo sedih2 dah..

maka petang nih ai dah buat keputusan nak buang ticker tuh.. agak2 lepas nih ade balik ticker tuh korang jangan terkejut k~ hahahaha.. jangan ai yang pengsan sudahhh!

selamat tinggal ticker rekaanku~ x de rezeki ko nak interprem lelama kat blog ai.. ade rezeki ai tempek balik k~

sekian...



6 comments:

Sidratul Muntaha said...

thank god!
seb baik blog awak dah ok.
aku cam org gile dah lama takleh review blog hang sebab ade spyware
laalala!
pasni boleh review dgn jayanya!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..jgn sedih2 erkk..nanti ada lah tu rezekinya...

Zaidah said...

insya Allah....ade rezeki yang lain...

Sharinginfoz said...

betul tu tabahkan ya, ada kemudahan atas apa yang berlaku.... yang penting kita terima dengan hati yang tenang

aNiS tHe BumbleBee said...

sabar ye..i dulu pun mcm tanak buang gak ticker tu.tp dah ade adik cat,ganti dgn ticker adik cat lah pulak.hihihi..

dbalkis said...

ala..jgnla camtu..sedih dengar..nanti insyallah ada rezeki buat lagi ticker cute tu eh..t care die..jgn pk kan sangat..si kecil tunggu mommy di syurga insyaallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...